ارزیابی مقاومت به خوردگی پوشش های آبکاری الکتریکی کروم/ نیکل آلیاژی ایجاد شده با استفاده از سه روش برگزیده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی مقاومت به خوردگی پوشش های آبکاری الکتریکی کروم/ نیکل آلیاژی ایجاد شده با استفاده از سه روش برگزیده دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی مقاومت به خوردگی پوشش های آبکاری الکتریکی کروم/ نیکل آلیاژی ایجاد شده با استفاده از سه روش برگزیده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی مقاومت به خوردگی پوشش های آبکاری الکتریکی کروم/ نیکل آلیاژی ایجاد شده با استفاده از سه روش برگزیده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی مقاومت به خوردگی پوشش های آبکاری الکتریکی کروم/ نیکل آلیاژی ایجاد شده با استفاده از سه روش برگزیده :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

کروم و آلیاژهای برپایه کروم رسوب داده شده به دلیل خواص آنها از جمله سختی، مقاومت به خوردگی، مقاومت به سایش و همچنین ظاهر جذاب آن بر روی دامنه وسیعی از قطعات استفاده می شود. این پوشش ها غالباً به صورت رسوب الکتریکی ایجاد می شود. مشکل اصلی پوشش های کروم تشدید واکنش تکامل هیدروژندر طی آبکاری آن است که نتیجه آن ایجاد ترک و بازشدن مسیر نفوذ مواد خورنده می باشد. به همین دلیل کروم را اغلب همراه با زیرلایه نیکل به کار می برند. به طور کلی هدف از این پژوهش انتخاب روش بهینه برای تولید پوشش هی کروم/ نیکل بوده تا بتواند با کاهش دانسیته ترک های سطحی و همچنین کاهش نفوذ پذیری این ترک هامقاومت به خوردگی مناسبی را فراهم سازد. برای این منظور نمونه های فولاد ساده کربنی دیسکی شکل در حمام مبتنی بر کروم سه ظرفیتی و نیکل دوظرفیتی با استفاده از جریان پالسی قطع شونده و با سه روش برگزیده از سایر تحقیقات پوشش دهی شدند. به منظور بررسی پوشش های ایجاد شده از بررسی های میکروسکوپ نوری والکترونیکی (SEM و FESEM) آنالیز تفرق اشعه ایکس (XRD)، آنالیز خطی (Line Scan) و نقطه ای (EDX) و آنالیز خوردگی ناقل در محلول NaCl 3.5% استفاده شد. میزان کروم موجوددر تمامی پوشش ها بین ۸ تا ۲۰ درصد جرمی متغیر بود و نشان داده شد پوشش های غنی از نیکل نیز می تواند بسته به روش تولید آن مقاومت به خوردگی در سطح پوشش های غنی از کروم و حتی بالاتر از آنها داشته باشند، ضمن آن که مقاومت به خوردگی پوشش های بدست آمده نسبت به پوشش نیکل خالص نیز بالاتر ارزیابی گردید. همچنین به نظر می رسد در استفاده از جریان پالسی قطع شونده، پوشش های چند لایه متناوب آلیاژی، نسبت به پوشش های دولایه آلیاژی و پوشش های دولایه آلیاژی نسبت به پوشش های دولایه آلیاژی و پوشش های دولایه آلیاژی نسبت به پوشش های تک لایه آلیاژی، مقاومت به خوردگی بالاتری دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.