زمین شناسی، کانی شناسی و ژئوشیمی لامینه های آهن در توالی رسوبات آواری کامبرین، کوههای میشو، شمال غرب ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 زمین شناسی، کانی شناسی و ژئوشیمی لامینه های آهن در توالی رسوبات آواری کامبرین، کوههای میشو، شمال غرب ایران دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد زمین شناسی، کانی شناسی و ژئوشیمی لامینه های آهن در توالی رسوبات آواری کامبرین، کوههای میشو، شمال غرب ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی زمین شناسی، کانی شناسی و ژئوشیمی لامینه های آهن در توالی رسوبات آواری کامبرین، کوههای میشو، شمال غرب ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن زمین شناسی، کانی شناسی و ژئوشیمی لامینه های آهن در توالی رسوبات آواری کامبرین، کوههای میشو، شمال غرب ایران :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

محدوده مورد مطالعه در شمال غرب ایران و ۶۰ کیلومتری شمال غرب تبریز واقع شده است. از لحاظ تقسیم بندی زونهای ساختاری ایران، این محدوده بخشی از زون البرز غربی- آذربایجان میباشد. محدوده سنی سنگهای برونزد یافته در این منطقه از پرکامبرین تا پرمین متغیر بوده و شامل سازندهای کهر، سلطانیه، باروت، زاگون، لالون، میلا و درود میباشد؛ که در برخی از نقاط، در زمان بعد از سیلورین تحت تأثیر گرانیت میشو قرار گرفته و متحمل دگرگونی مجاورتی شدهاند. کانه زایی آهن به صورت لامینه و دانه پراکنده و همروند با لایهبندی ماسه سنگهای آرکوزی سازند لالون رخ داده است. بر اساس مطالعات صحرایی و میکروسکوپی رخداد کانه زایی آهن در کوههای میشو به صورت دانه پراکنده و یا تناوبی از نوارهای مگنتیت ، هماتیت، روتیل با کانی های کوارتز و فلدسپات، و با ستبرای متغیر ۱ میلی متر تا ۲۰ سانتی متر می باشد. بر اساس مطالعات هماتیت، روتیل با کانی های کوارتز و فلدسپات، و با ستبرای متغیر ۱ میلی متر تا ۲۰ سانتی متر می باشد. بر اساس مطالعات کانه نگاری مگنتیت و هماتیت مهمترین کانه ها در منطقه مورد مطالعه میباشند، کانی روتیل نیز در همراهی با آنها قرار دارد. بر اساس نتایج آنالیزهای ICP-OES فراوانی آهن در بخش پر عیار به طور متوسط در حدود ۱۲ درصد می باشد و آهن بیشترین ضریب همبستگی مثبت را با تیتانیوم ۰/۹۷ و وانادیوم ۰/۸۲ نشان می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.