بررسی کانی شناسی و ژئوشیمی کانی دمورتیریت در کانسار مس-طلای علی جواد شیورداغ اهر- شمال استان آذربایجان شرقی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی کانی شناسی و ژئوشیمی کانی دمورتیریت در کانسار مس-طلای علی جواد شیورداغ اهر- شمال استان آذربایجان شرقی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کانی شناسی و ژئوشیمی کانی دمورتیریت در کانسار مس-طلای علی جواد شیورداغ اهر- شمال استان آذربایجان شرقی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کانی شناسی و ژئوشیمی کانی دمورتیریت در کانسار مس-طلای علی جواد شیورداغ اهر- شمال استان آذربایجان شرقی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی کانی شناسی و ژئوشیمی کانی دمورتیریت در کانسار مس-طلای علی جواد شیورداغ اهر- شمال استان آذربایجان شرقی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

زون فلززایی ارسباران میزبان بسیاری از کانی های فلزی از جمله مس- مولیبدن می باشد که بخشی از کمربند متالوژنی مس کشور محسوب میشود و کانسار علی جواد بر روی این زون واقع گردیده است. محدوده با هدف بررسی کانی سازی و پی جویی کانسار مس پورفیری غنی از طلا و ارائه ی یک روند برای شناخت بهتر کانیسازی در منطقه مورد مطالعه، کانی دمورتیریت مد نظر قرار گرفت. برای اکتشاف کانسارهای پورفیری از برخی عناصر از جمله عناصر Cu,Cl,F… و کانی های مثل پیریت، اسفن، تورمالین استفاده می شود در این مقاله سعی شده با توجه به فراوانی دمورتیریت در منطقه و جدایش نسبتا آسان آن و تمرکز برخی از عناصر از جمله (As,Mo) کارایی آن به منظور پی جویی سیستم پورفیری غنی از طلا بررسی گردید. در منطقه مورد مطالعه دومورتیریت به صورت تجمعی یا توده ای، در پهنه دگرسانی آرژیلیک پیشرفته و سیلیسی فیکاسیون و در ارتباط مستقیم با سیستم گرمابی تشکیل شده است. در این منطقه دومورتیریت زایی در مقیاس وسیع در ارتباط نزدیک با مجموعه کانی های پیروفیلیت، آلونیت، سریسیت، پیریت و کانسار مس است. براساس شواهد صحرایی و پتروگرافی این کانی در آخرین مراحل فعالیت های گرمابی و به صورت یک فاز تاخیری کانسارسازی تشکیل گردیده است. این کانی در نمونه دستی به رنگ آبی تیپیک و در زیر نور پلاریزه متقاطع عمدتاًً به صورت رشته ای با بلورهای سوزنی و جهت یابی شعاعی یا بافت های الیافی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.