شبیه سازی تراز سطح آب زیرزمینی با تلفیق دو روش موجک،نروفازی ANFIS و مقایسه آن با روش نروفازی (مطالعه موردی دشت ارسنجان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شبیه سازی تراز سطح آب زیرزمینی با تلفیق دو روش موجک،نروفازی ANFIS و مقایسه آن با روش نروفازی (مطالعه موردی دشت ارسنجان) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شبیه سازی تراز سطح آب زیرزمینی با تلفیق دو روش موجک،نروفازی ANFIS و مقایسه آن با روش نروفازی (مطالعه موردی دشت ارسنجان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شبیه سازی تراز سطح آب زیرزمینی با تلفیق دو روش موجک،نروفازی ANFIS و مقایسه آن با روش نروفازی (مطالعه موردی دشت ارسنجان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شبیه سازی تراز سطح آب زیرزمینی با تلفیق دو روش موجک،نروفازی ANFIS و مقایسه آن با روش نروفازی (مطالعه موردی دشت ارسنجان) :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

آب زیرزمینی و مدیریت منابع آب نقش کلیدی در پایداری منابع آب در نواحی خشک و نیمه خشک ایفا می کند. در طی دهه های اخیر به دلیل افزایش تقاضای آب و کاهش سرانه منابع آب تجدید شونده، نگرانی های زیادی ایجاد شده و چگونگی استفاده از این منابع به شکل مطلوب و مؤثر و کارآمد برای تضمین توسعه پایدار یکی از موضوعات مطرح در محافل بین المللی است. در این مقاله سعی بر پیش بینی شبیه سازی هراز سطح آب زیرزمینی با تلفیق دو روش موجک، نروفازی (ANFIS) و مقایسه ان با روش نروفازی در دشت ارسنجان کار تحقیق قرار گرفت که براساس داده های ماهانه شامل بارندگی میانگین تراز آب زیرزمینی از یک الگو به طور مقایسه ای مورد ارزیابی قرار گرفته است. تراز آب زیرزمینی دشت ارسنجان و بارش آن، دو ورودی اصلی در شبکه عصبی تشکیل می دهد. مقدار تراز آب زیرزمینی به صورت یک الگو و وارد سیستم شده و همچنین ۱۸۳ داده جهت آموزش و ۶۲ داده جهت آزمون مدل تعیین شد. پس از انجام شبیه سازی با استفاده از روش نرو فازی و تلفیق دو روش موجک، نروفازی،کارایی این دو مدل براساس معیارهای آمار ضریب همبستگی (R) ریشه دوم میانگین مربعات خطا (RMSE) برای الگوی مورد نظر مورد ارزیابی قرار گرفت که برای روش نرو فازی به ترتیب ۰/۰۳۰۱۲۴۸۷۷ و ۰/۸۵۳۶۳۷۴۱۱ و برای روش موجگ، نروفازی به ترتیب برابر ۰/۹۴۸۷۳۳۹۹۳ و ۰/۰۹۴۳۴۳۸۰۴ به دست آمد، با توجه به نتایج به دست آمده از هر دو روش به کار گرفته شده ، مشخص گردید که دفعات و میزان خطای پیش بینی در روش نرو فازی به مراتب بیشتر از روش موجک ، نروفازی بوده که این نشان دهنده دقت بالاتر روش موجک ، نروفازی نسبت به روش نروفازی به منظور شبیه سازی تراز آب زیرزمینی دشت ارسنجان می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.