بررسی اثرات اختلاف تراز طبقات در برخورد ساختمان های بتنی مجاور به هنگام وقوع زلزله به روش آنالیز دینامیکی غیر خطی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات اختلاف تراز طبقات در برخورد ساختمان های بتنی مجاور به هنگام وقوع زلزله به روش آنالیز دینامیکی غیر خطی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات اختلاف تراز طبقات در برخورد ساختمان های بتنی مجاور به هنگام وقوع زلزله به روش آنالیز دینامیکی غیر خطی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات اختلاف تراز طبقات در برخورد ساختمان های بتنی مجاور به هنگام وقوع زلزله به روش آنالیز دینامیکی غیر خطی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات اختلاف تراز طبقات در برخورد ساختمان های بتنی مجاور به هنگام وقوع زلزله به روش آنالیز دینامیکی غیر خطی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

در هنگام زلزله ارتعاش غیرهم فاز ساختمان های مجاور،باعث برخورد ضربه بین آنها می شود که شرایط بارگذاری بحرانی ترین را در مقایسه با حالت ارتعاش بدون ضربه ایجاد می کند. اثر تخریبی در سازه های مجاور، در حالتی که حداکثر مقدار خود می رسد که تراز طبقات دو سازه مجاور نسبت به هم اختلاف داشته باشند. در این حالت تراز طبقه مجاور به نقطه ای در ارتفاع ستون سازی مجاور برخورد می کند و ستون برش زیادی تحمل می کند. در این تحقیق به منظور بررسی اثر برخورد بر عملکرد لرزه ای سازه های قابی بتن مسلح، سه قاب بتن مسلح ۴ و ۵ و ۶ طبقه انتخاب و با اختلاف ترازهای مختلف بین طبقات ساختمان مجاور ، قرار گرفته و عملکرد لرزه ای آنها، تحت اثر پدیده برخورد بررسی می شود. این قاب ها نخست بار نرم افزار SAP طراحی شده سپس با قرار دادن مدل های سازه ای با اختلاف ترازهای متفاوت در کنار یکدیگر توسط نرم افزار OpenSEES و تحت رکورد زلزله ال سنترو مورد تحلیل دینامیکی غیرخطی تاریخچه زمانی قرار گرفته و اثر برخورد سازه ها بر جابه جایی بام و نیروی برش پابه،مورد بررسی قرار می گیرد. نتایج نشان می دهد که در ساختمان های مجاور هم که اختلاف تراز طبقاتی دارند و پریود اولیه آنها نزدیک به یکدیگر است، باید به اثرات موضعی برخورد در حالت برخورد که یک سازه به ستون سازه مجاور، توجه لازم صورت گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.