بررسی آزمایشگاهی تاثیر درجه اشباع خاک بر رفتار شمع-رادیه در خاک های رمبنده (مطالعه موردی:خاک ساختگاه سد سیوند شیراز)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آزمایشگاهی تاثیر درجه اشباع خاک بر رفتار شمع-رادیه در خاک های رمبنده (مطالعه موردی:خاک ساختگاه سد سیوند شیراز) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آزمایشگاهی تاثیر درجه اشباع خاک بر رفتار شمع-رادیه در خاک های رمبنده (مطالعه موردی:خاک ساختگاه سد سیوند شیراز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آزمایشگاهی تاثیر درجه اشباع خاک بر رفتار شمع-رادیه در خاک های رمبنده (مطالعه موردی:خاک ساختگاه سد سیوند شیراز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آزمایشگاهی تاثیر درجه اشباع خاک بر رفتار شمع-رادیه در خاک های رمبنده (مطالعه موردی:خاک ساختگاه سد سیوند شیراز) :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

به منظور طراحی سیستم شمع – رادیه و تعیین نشست ها و در صد باربری شمع و شالوده سطحی به صورت مجزا نیازمند شناخت و فهم دقیق اندرکش ما بین شمع و رادیه هستیم. طراحی منطقی شالوده شمع – رادیه در خاک های رمبنده شامل طراحی اولیه جهت برآورد کفایت استفاده از ترکیب شالوده شمع – رادیه و همچنین تعیین ظرفیت باربری شمع ها است. با توجه به اندرکش پیچیده ای که ما بین شمع و رادیه برقرار است معمولاً تأثیر سر شمع و ظرفیت باربری گروه شمع در مطالعات مهندسی فراموش می گردد. این مشکل به خصوص در خاک های مسئله دار بیشتر ملاحظه می گردد.نقش سرشمع در کنترل نشست گروه شمع در خاک های رمبنده دارای نقش اساسی است که تاکنون مطااعه جامعی صورت نگرفته است. در تحقیق حاضر در درجه اول قابلیت رمبندگی خاک ساختگاه سد سیوند شیراز با استفاده از نتایج آزمایش تحکیم مضاعف و همچنین بر اساس معیارهای ارائه شده توسط محققین مختلف مورد بررسی قرار می گیرد.سپس اقدام آزمایشات اولیه بر روی نمونه های دست خورده و دست نخورده شده تا نوع و خواص فیزیکی و مکانیکی خاک و مشخص گردد. پس از آن طراحی و ساخت جعبه آزمایش، قاب بارگذاری و سیستم شمع – رادیه پرداخته شده است. در واقع این مقاله سعی دارد به بررسی اثر تغییرات در صد رطوبت بر روی ظرفیت باربری و میزان نشست سیستم شمع – رادیه و همچنین اثر در نظر گرفتن کلاهک صلب و انعطاف پذیر در خاک های رمبنده بپردازد. این آزمایشات بر روی مدل های شمع – رادیه ، شمع و رادیه تنها در صد رطوبت های مختلف انجام گردیده است. در تمامی تحلیل ها نشست ها و نیروهای وارد بر روی نمودارهای مناسب هستیم و نتایج تغییرات در صد رطوبت مورد بررسی قرار می گیرد و به تفسیر نتایج آن پرداخته می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.