تاثیر باکتری پروبیوتی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بر ویژگیهای شیمیایی و حسی پنیرسنتی کوزه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر باکتری پروبیوتی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بر ویژگیهای شیمیایی و حسی پنیرسنتی کوزه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر باکتری پروبیوتی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بر ویژگیهای شیمیایی و حسی پنیرسنتی کوزه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر باکتری پروبیوتی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بر ویژگیهای شیمیایی و حسی پنیرسنتی کوزه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر باکتری پروبیوتی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بر ویژگیهای شیمیایی و حسی پنیرسنتی کوزه :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

پنیر کوزه یکی از محصولات سنتی آذربایحان و کردستان بوده و به میزان زیادی تولید و مصرف می شود و از مقبولیت وافری بینمصرف کنندگان برخوردار است لذا بررسی ها باید در ارتباط با پنیر های سنتی منطقه انجام بپذیرد. ولی هیچ مطالعه ای در ارتباطبا میزان تاثیر باکتری بیفیدوباکترها به عنوان پروبیوتیک در پنیر سنتی کوزه وجود ندارد. با توجه به اهمیت این مسئله در اینپژوهش ، میزان تاثیر بیفیدوباکتریوم به عنوان پروبیوتیک ،و نیز تاثیر آن در خواص حسی ، بافت و طعم پنیر کوزه در طول ۹۰روزدوره رسیدن و نگهداری بررسی شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.