بررسی تأثیر دمای هوای خشک کردن و زمان استراحت دهی بر خواص کیفی شلتوکنیمجوش شده ی رقم فجر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تأثیر دمای هوای خشک کردن و زمان استراحت دهی بر خواص کیفی شلتوکنیمجوش شده ی رقم فجر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تأثیر دمای هوای خشک کردن و زمان استراحت دهی بر خواص کیفی شلتوکنیمجوش شده ی رقم فجر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تأثیر دمای هوای خشک کردن و زمان استراحت دهی بر خواص کیفی شلتوکنیمجوش شده ی رقم فجر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تأثیر دمای هوای خشک کردن و زمان استراحت دهی بر خواص کیفی شلتوکنیمجوش شده ی رقم فجر :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

در این مطالعه اثر دمای هوای خشک کردن و زمان استراحت دهی بر خواص کیفی شلتوک نیمجوش رقم فجر موردبررسی قرار گرفت. شلتوک به مدت ۳ساعت در دمای غوطه وری ۶۵درجه سلسیوس خیسانده شد و به مدت ۴دقیقه در فشار یک اتمسفر بخاردهی شد. نمونه ها در چهار سطح دمای هوا و چهار سطح زمان استراحتدهی خشکشدند و خواص کیفی پس از پوستگیری و سفید کردن شلتوک اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که اثرات اصلی ومتقابل دمای هوای خشک کردن و زمان استراحتدهی بر راندمان برنج سالم، درجه سفیدی جرمی و درصد ترکمعنیدار میباشد. (P‹۰.۰۱)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.