کارآموزی تکنولوژی مواد غذایی – کارخانه فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کارآموزی تکنولوژی مواد غذایی – کارخانه فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان دارای ۱۵۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کارآموزی تکنولوژی مواد غذایی – کارخانه فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارآموزی تکنولوژی مواد غذایی – کارخانه فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کارآموزی تکنولوژی مواد غذایی – کارخانه فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان :

بخشی از فهرست کارآموزی تکنولوژی مواد غذایی – کارخانه فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان

فصل اول : مقدمه و کلیات ۱
بخش اول : گوشت ۱
بخش دوم : تاریخچه پیدایش صنعت سوسیس و کالباس در ایران و جهان ۴
بخش سوم : سوسیس و کالباس – ویژگی‌ها و روش‌های آزمون ۷
بخش چهارم : تاریخچه تأسیس و بهره برداری کارخانه فرآورده‌های گوشتی
میکائیلیان ۱۴
بخش پنجم : آئین کار و شرایط بهداشتی تولید در کارگاه‌ها و کارخانه‌های
فرآورده‌های گوشتی ۱۵
فصل دوم : خط تولید فرآورده‌های گوشتی ۳۰
بخش اول : دستگاه‌ها و تجهیزات مورد نیاز ۳۰
بخش دوم : مواد تشکیل دهنده اصلی فرآورده‌های گوشتی ۶۹
بخش سوم : پروسه تولید ۷۵
بخش چهارم : مراحل خط تولید کارخانه فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان ۷۷
فصل سوم : آزمایشات شیمیایی و میکروبی ۸۲
بخش اول : گوشت قرمز و فرآورده‌های آن – روش نمونه برداری ۸۲
بخش دوم : آزمایش های شیمیایی ۱۰۲
بخش سوم : آزمایش‌های میکروبی ۱۱۰
فصل چهارم : نتیجه گیری – انتقادات و پیشنهادات ۱۳۹
ضمایم ۱۴۰
منابع ۱۴۳

بخش اول : گوشت
گوشت ماده پروتئینی و با ارزشی است که از عضلات حیوانات اسکلت دار تهیه و تولید می‌شود و یکی از اصلی ترین و مهم ترین منابع تأمین کننده پروتئین با منشأ حیوانی در غذای روزانه بشر است. غدد و سایر اندام‌های دام مانند زبان، کبد، مغز و … نیز جزء گوشت محسوب می‌شوند. گوشت علاوه بر پروتئین دارای مقدار قابل ملاحظه‌ای از مواد معدنی و ویتامین‌ها و … برای بدن می‌باشد. و از چربی آن به عنوان تولید انرژی نیز استفاده می‌شود. در بعضی از کشورها از چربی بیشتر در جهت مصارف صنعتی بهره گیری می‌نمایند، به همین دلیل آن را در زمره کاملترین و بهترین مواد غذایی طبقه بندی نموده‌اند.
ارزش غذایی پروتئین گوشت نسبت به پروتئین گیاهی به مراتب بالاتر می‌باشد زیرا در تغذیه انسان علاوه بر کمیت، مسئله کیفیت پروتئین‌ها نیز مطرح است. میزان ترکیبات چربی حیوانی بستگی به نوع، نژاد و تغذیه وام داشتند و اغلب از تری گلیسریدها که ترکیبی از گلیسیرین و اسیدهای چرب می‌باشند تشکیل شده است. بعضی از اسیدهای چرب مانند اسیدلینولنیک، اسیدلینولئیک و اسید آراشیدونیک که تحت عنوان «گروه ویتامین F » نیز نامگذاری شده‌اند برای بدن انسان بسیار ضروری بوده و می بایست حتماً از راه مواد غذایی وارد بدن گردند. چربی‌های گیاهی معمولاً حاوی مقادیر بیشتری از این گونه اسیدهای چرب می‌باشند.
مواد معدنی گوشت به صورت ترکیبات آلی و املاح معدنی وجود دارند. نمکهای معدنی بیشتر در ثابت نگه داشتن فشار اسمزی سلول‌ها مؤثر می‌باشند و علاوه بر آن یون‌های آن در متابولیسم و انقباضات ماهیچه‌ای نقش بسزایی دارند. کمبود این مواد در بدن باعث اختلال در رشد بدن و قوای جنسی می‌شود.
مصرف گوشت اگر متعادل باشد اثرات مفیدی در اعضاء و دستگاه‌های بدن و رشد و سلامت جسمی و فکری انسان خواهد داشت. مثلاً در مصرف ۱۰۰ گرم گوشت پخته شده حدوداً ۵۰ درصد پروتئین مورد نیاز روزانه بدن و مقداری روی و ویتامین‌های تیامین، ۱۲B ریبوفلاوین،۶B و حدود ۱۵ درصد یا بیشتر آهن وجود دارد.
گوشت مرغ و ماهی نسبت به گوشت قرمز آهن کمتری دارد. افرادی که رژیم غذایی خاصی ندارند باید در جیره غذایی روزانه خود مقداری گوشت در نظر بگیرند زیرا کمبود مصرف گوشت موجب ضعف، خستگی و در نهایت برخی از بیماری‌ها خواهد گشت افراط در خوردن آن نیز خطرناک و مضر است.
نیاز گوشت برای یک فرد ۷۰ کیلویی روزانه ۲۰۰ – ۱۵۰ گرم می‌باشد. اما از سن ۵۰ سالگی به بعد باید به مرور از این مقدار کاسته شود، زیرا کلسترول موجود در گوشت برای سلامتی افرد مسن مخصوصاً افراد مبتلا به بیماری‌های قبلی زیان آور می‌باشد ولی جوانان و افراد در حال رشد بنابر احتیاج بدنشان می‌توانند روزانه بیش از ۲۰۰ گرم گوشت نیز استفاده کنند. گوشت تأمین انرژی برای بدن چه در حالت کار و چه در حالت استراحت یک ضرورت است. که در این میان گوشت و فرآورده‌های گوشتی می‌توانند نقش مؤثری را ایفا نمایند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.