اثرات محلول پاشی عناصر میکرو (بر و مس) بر روی خصوصیات کیفی ارقام مختلف چغندر قند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات محلول پاشی عناصر میکرو (بر و مس) بر روی خصوصیات کیفی ارقام مختلف چغندر قند دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات محلول پاشی عناصر میکرو (بر و مس) بر روی خصوصیات کیفی ارقام مختلف چغندر قند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات محلول پاشی عناصر میکرو (بر و مس) بر روی خصوصیات کیفی ارقام مختلف چغندر قند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات محلول پاشی عناصر میکرو (بر و مس) بر روی خصوصیات کیفی ارقام مختلف چغندر قند :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

نتایج مقایسه میانگین های برهمکنش تیمارهای آزمایش، تیمارهای ارقام فرانسوی نوودورو و ایتالیایی پوما به همراه مصرف دوبار ویکبار محلول پاشی بر و مس بیشترین عیار قند را داشتند و همچنین نتایج حاصله نشان داد که محلول پاشی عناصر بر و مس موجببهبود عیارقند گردیده است و در این بین عیارقند حاصل از دوبار محلول پاشی از نظر عددی بیشتر از دیگر تیمارهاست. به طور کلیمصرف بر موجب کاهش ازت مضره شد. با توجه به جدول مقایسه میانگین ها، محلول پاشی میزان کل ناخالصی هایی چون سدیم وازت مضره را کاهش داده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.