مقایسه اثر غلظت های مختلف کلرید سدیم و کلرید پتاسیم بر جوانه زنی بذر و رشد اولیه گیاهچه های خیار چنبر Cucumis melo var. flexuosus


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثر غلظت های مختلف کلرید سدیم و کلرید پتاسیم بر جوانه زنی بذر و رشد اولیه گیاهچه های خیار چنبر Cucumis melo var. flexuosus دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثر غلظت های مختلف کلرید سدیم و کلرید پتاسیم بر جوانه زنی بذر و رشد اولیه گیاهچه های خیار چنبر Cucumis melo var. flexuosus  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثر غلظت های مختلف کلرید سدیم و کلرید پتاسیم بر جوانه زنی بذر و رشد اولیه گیاهچه های خیار چنبر Cucumis melo var. flexuosus،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثر غلظت های مختلف کلرید سدیم و کلرید پتاسیم بر جوانه زنی بذر و رشد اولیه گیاهچه های خیار چنبر Cucumis melo var. flexuosus :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

شوری یکی از مهمترین تنش های غیرزیستی است که رشد و تولید گیاهان را محدود میکند . جوانه زنی بذر یک مرحله بحرانی در استقرار گیاهچه است و بررسی اثرات تنش شوری بر جوانه زنی گیاهانی که کاشت بذر آنها به صورت مستقیم انجام می شود، مهم میباشد. خیار چنبر C. melo var. flexuosus یکی از محصولات جالیزی رایج در مناطق جنوبی کشوراز جمله استان خوزستان می باشد که در مورد اثر تنش های محیطی مانند شوری بر رشد آن اطلاعات محدودی وجود دارد. به منظور بررسی اثرات تنش شوری بر شاخص های جوانه زنی و رشداولیه گیاهچه خیار چنبر توده بومی ملاثانی (استان خوزستان)، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی کلرید سدیم و کلرید پتاسیم و غلظت نمک (۰،۰/۲۵،۰/۵ و ۱درصد) با چهار تکرار (هر تکرار ۵۰ بذر) انجام شد. نتایج نشان داد افزایش غلظت نمک باعث کاهش درصد جوانه زنی، میانگین جوانه زنی روزانه، سرعت جوانهزنی روزانه، طول ریشه چه، ساقه چه و گیاهچه و شاخص قدرت طول گیاهچه خیار چنیر گردید و میانگین زمان جوانه زنی را افزایش داد. همچنین مشخص گردید اثر منفی نمک کلرید سدیم بر شاخصهای جوانه زنی بیشتر از نمک کلرید پتاسیم بود. می توان نتیجه گرفت که اثرات بازدارنده شوری بر جوانه زنی بذر خیار چنبر به تنش اسمزی یا سمیت یون های سدیم نیز مربوط می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.