مقایسه ویژگی های بیوشیمیایی و آنتی اکسیدانی آب انگور قرمز ارومیه و آب انگور سیاه سردشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه ویژگی های بیوشیمیایی و آنتی اکسیدانی آب انگور قرمز ارومیه و آب انگور سیاه سردشت دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه ویژگی های بیوشیمیایی و آنتی اکسیدانی آب انگور قرمز ارومیه و آب انگور سیاه سردشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ویژگی های بیوشیمیایی و آنتی اکسیدانی آب انگور قرمز ارومیه و آب انگور سیاه سردشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه ویژگی های بیوشیمیایی و آنتی اکسیدانی آب انگور قرمز ارومیه و آب انگور سیاه سردشت :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

بسیاری از گیاهان و میوه ها از جمله انگور منابع سرشار از ترکیبات فنلی می باشند که در رژیم های غذایی سالم مورد استفاده قرار می گیرند. ترکیبات فنلی به عنوان آنتی اکسیدان های فوق العاده توانمند، قادرند سیستم های بیولوژیکی را از گزند رادیکال های آزاد حفظ کنند. در این تحقیق محتوای ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی و آنتوسیانینی و نیز فعالیت آنتی اکسیدانی در آب انگور سیاه سردشت و آب انگور قرمز ارومیه مورد بررسی قرار گرفت. نتایج به دست آمده نشان داد که میزان ترکیبات فنل کل، فلاونوئید کل و محتوای آنتوسیانین عصاره های متانولی انگور سیاه سردشت به ترتیب ۴/۴۵۲±۱۳/۲۲۱ مول بر گرم، ۰/۱۴۶±۱۳/۲۲۱ میلی گرم بر گرم، ۰/۲۷۹±۱۱/۱۲۱ مول بر گرم وزن خشک انگور می باشد. مقدار این پارامترها در انگور قرمز ارومیه با اختلاف معنی دار کمتر از مقادیر مذکور به دست آمد. برخی از ترکیبات فنلی در نمونه های مورد بررسی به صورت مجزا توسط HPLC جداسازی و تعیین مقدار گردید. همچنین خواص آنتی اکسیدانی عصاره ها با اندازه گیری درصد مهارکنندگی رادیکال های آزاد توسط روش ۱ و ۱- دی فنیل -۲- پیکریل هیدرازیل (DPPH) بررسی شد و بیشترین مقدار برای انگور قرمز ارومیه مشاهده گردید. نتایج نشان می دهد که انگور رقم سیاه سردشت سرشار از ترکیبات فنلی بوده که خاصیت آنتی اکسیدانی پایینی نسبت به انگور قرمز ارومیه دارد. که در اثر برخی تیمارها از جمله دما در صنایع تبدیلی مختلف از جمله تبدیل عصاره به کنسانتره و شیره، قسمت اعظمی از این ترکیبات کاهش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.