مطالعه تنوع آللی مکان ژنی waxy در تعدادی از ژنوتیپ های گندم نان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه تنوع آللی مکان ژنی waxy در تعدادی از ژنوتیپ های گندم نان دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه تنوع آللی مکان ژنی waxy در تعدادی از ژنوتیپ های گندم نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه تنوع آللی مکان ژنی waxy در تعدادی از ژنوتیپ های گندم نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه تنوع آللی مکان ژنی waxy در تعدادی از ژنوتیپ های گندم نان :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

گندم مهمترین گیاه زراعی دنیا است. اهداف اصلاحی زیادی بر روی صفات گندم در حال بررسی می باشد که یکی ازآنها صفت مومی (waxy) بودن است. این صفت رابطه مستقیمی با مقدار آمیلوز (بر حسب درصد) دارد که یکی از مهمترینپروتئین های گندم در خاصیت ورآمدگی و کشسانی خمیر می باشد. هدف از انجام این آزمایش بررسی صفت مومی بر روی ۳۵ژنوتیپ از گندم های بومی مناطقی از خاورمیانه با استفاده از نشانگرهای مولکولی الل اختصاصی می باشد. برای این منظورDNA از نمونه استخراج و توسط الکتروفورز ژل آگارز کمیت و کیفیت آنها بررسی شد. نتایج این پژوهش وجود تنوع از نظرصفت مومی را در ژنوتیپ های مورد بررسی نشان داد. از آنجایی که این صفت با درصد آمیلوز در گندم رابطه غیر مستقیم داردنتایج این تحقیق نشان دهنده وجود تنوع از نظر درصد آمیلوز می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.