کاربرد RS و GIS در ارزیابی تغییر کاربری اراضی و تأثیر آن در تغییر نمایه نگهداشت آب (مطالعه موردی: حوزه ی آبخیز تنگ بستانک شیراز)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد RS و GIS در ارزیابی تغییر کاربری اراضی و تأثیر آن در تغییر نمایه نگهداشت آب (مطالعه موردی: حوزه ی آبخیز تنگ بستانک شیراز) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد RS و GIS در ارزیابی تغییر کاربری اراضی و تأثیر آن در تغییر نمایه نگهداشت آب (مطالعه موردی: حوزه ی آبخیز تنگ بستانک شیراز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد RS و GIS در ارزیابی تغییر کاربری اراضی و تأثیر آن در تغییر نمایه نگهداشت آب (مطالعه موردی: حوزه ی آبخیز تنگ بستانک شیراز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد RS و GIS در ارزیابی تغییر کاربری اراضی و تأثیر آن در تغییر نمایه نگهداشت آب (مطالعه موردی: حوزه ی آبخیز تنگ بستانک شیراز) :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

در این پژوهش برای ارزیابی تغییر نمایه نگهداشت آب در خاک ناشی از تغییرات کاربری اراضی از ۲ نوع تصویر ماهواره ای مربوط به سنجنده P6 ماهواره IRS سال ۲۰۰۵ و سنجنده TM ماهوازه لندست چهارسال ۱۹۸۸ استفاده گردید. با مدلسازی روش SCS در محیط GIS این تغییرات برای سال های مربوطه برآورد گردید بطوری که نقشه کابری اراضی بر اساس تصاویر مذکور تهیه و از ترکیب این نقشه ها و نقشه گروه هیدرولوژیکی خاک، نقشه شماره منحنی برای بازه زمانی مورد نظر تهیه گردید و سپس با مدل سازی و نوشتن فرمول های مرتبط در GIS،مقادیر ضریب نگهداشت خاک برآورد شد. نقشه همباران حوزه آبخیز با استفاده از DEM به روش TPSS و رابطه حداکثر بارش ۲۴ ساعته تهیه شد. بیشترین کاهش سطوح مربوط به کاربری جنگل با زیاشکوب مرتع متوسط که از ۴۰/۷ از سطح حوزه به ۱۲/۳۳ درصد که معادل ۲۲۶۷/۳۸ هکتار از سطح حوزه می باشد و بیشترین افزایش سطوح مربوط به کاربری اراضی جنگل بازیر اشکوب مرتع ضعیف از ۳۰/۷۷ از سطح حوزه به ۴۳/۲۸% از سطح حوزه تبدیل گشته است. برای ارزیابی صحت لایه کاربری اراضی تهیه شده از آماره کاپا استفاده گردید که به ترتیب برای آی آر اس و لندست ۰/۸۳ و ۰/۸۵ محاسبه شد. نتایج این تحقیق نشان داد که بیشترین افزایش در CN در تبدیل کاربری از جنگل با زیراشکوب مرتع متوسط به جنگل با زیراشکوب مرتع ضعیف است و بیشترین مقدار کاهش در نمایه نگهداشت خاک در تبدیل این کاربری رخ داده است. نقشه های پهنه بندی نمایه نگهداشت آب در خاک نشان داد که میزان این پارامتر در طی بازه زمانی ۱۸ سال کاهش یافته بطوری که با کاهش درصد پوشش گیاهی و نمایه نگهداشت سطحی آب در خاک، عمق رواناب بصورت نمائی افزایش نشان می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.