غنی سازی محصولات لبنی با ترکیبات فیبری و هیدروکلوئیدی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 غنی سازی محصولات لبنی با ترکیبات فیبری و هیدروکلوئیدی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد غنی سازی محصولات لبنی با ترکیبات فیبری و هیدروکلوئیدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی غنی سازی محصولات لبنی با ترکیبات فیبری و هیدروکلوئیدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن غنی سازی محصولات لبنی با ترکیبات فیبری و هیدروکلوئیدی :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

فیبرها کربوهیدرات های غیرقابل هضم هستند و بدون تغییر در معده و روده دفع می شوند. این ترکیبات نقش اصلیدر حفظ سلامت دستگاه گوارش دارند. فیبرها به دو صورت محلول و نامحلول در آب می توانند باشند که نوعنامحلول آن باعث افزایش حجم شده و دارای خاصیت چسبندگی می باشد. افرودن فیبر و هیدروکلوئیدها بهمحصولات لبنی ممکن است باعث افزایش رشد پروبیوتیک ها، بهبود خواص ذوبی بستنی، مستحکم شدن بافتماست گردد. همچنین افزودن فیبرهای رژیمی و هیدروکلوئیدها رنگ، طعم و ظاهر ماست را تحت تأثیر قرار داده وباعث کاهش سینرسیس خواهند شد. بررسی ها نشان می دهد افزودن فیبر و هیدروکلوئید در بستنی ممکن استباعث کاهش سختی و افزایش چسبندگی نمونه ها گردند. به هر حال میتوان از هیدروکلوئیدها به عنوان جایگزینچربی در پنیر استفاده کرد. طی بررسی ها به عمل آمده حالت رفتاری دوغ در اثر افزودن فیبره ممکن است از حالتنیوتنی به شبه پلاستیک تغییر پیدا کند. لذا به دلیل ویژگی های سلامت بخش و به دلیل تأثیرات تکنولوژیکی فیبرها وهیدروکلوئیدها استفاده از آنها در محصولات لبنی توصیه می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.