شناسایی و اندازه گیری هیدروکسی پرولین و کلاژن در غضروف ماهی خاویاری بلوگا (Huso huso)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی و اندازه گیری هیدروکسی پرولین و کلاژن در غضروف ماهی خاویاری بلوگا (Huso huso) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی و اندازه گیری هیدروکسی پرولین و کلاژن در غضروف ماهی خاویاری بلوگا (Huso huso)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی و اندازه گیری هیدروکسی پرولین و کلاژن در غضروف ماهی خاویاری بلوگا (Huso huso)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی و اندازه گیری هیدروکسی پرولین و کلاژن در غضروف ماهی خاویاری بلوگا (Huso huso) :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

فرآوری آبزیان دریایی و پرورشی باعث تولید میزان زیادی فرآورده جانبی می شوند که یکی از آن ها غضروف می باشد. حضورمنحصر بفرد هیدروکسی پرولین در پروتئین کلاژن، سبب شده که این ترکیب به عنوان شاخصی جهت اندازه گیری میزان کلاژن بهکار رود. در این روش از هیدرولیز اسیدی یا قلیایی پودر غضروف جهت ایجاد فرم آزاد هیدروکسی پرولین و سپس با ایجاد یک مشتقرنگی و سنجش آن استفاده شد. میزان جذب محصول رنگی توسط اسپکتروفوتومتر در طول موج ۵۴۳ نانومتر قرائت گردید. به دلیلمیزان مناسب کلاژن در غضروف می توان از غضروف ماهی خاویاری به عنوان منبع جدید کلاژن استفاده کرد و بدین ترتیب بهمنافع تجاری و مدیریت زیست محیطی دست یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.