بررسی ویژگی ها و عوامل مؤثر بر تولید لیپاز و کاربرد آن در صنعت غذا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ویژگی ها و عوامل مؤثر بر تولید لیپاز و کاربرد آن در صنعت غذا دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ویژگی ها و عوامل مؤثر بر تولید لیپاز و کاربرد آن در صنعت غذا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ویژگی ها و عوامل مؤثر بر تولید لیپاز و کاربرد آن در صنعت غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ویژگی ها و عوامل مؤثر بر تولید لیپاز و کاربرد آن در صنعت غذا :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

لیپاز یک آنزیم از خانواده استرازها می باشد که خود استرازها نیز در گروه هیدرولازها قرار می گیرند. لیپازها در فصلمشترک آب و روغن قرار گرفته و به دلیل استراز بودن برای انجام واکنش به آب نیاز دارد. لیپازها دارای منشاءگیاهی، حیوانی و میکروبی هستند که توانایی انجام یکسری از واکنش ها مانند آبکافت، آمینولیز و استریفیکاسیون(اینترا استریفیکاسیون و اینتراستریفیکاسیون) را دارند. عواملی همچون منبع کربن، منبع نیتروژن، دما، pH و نوع تخمیر میتواند در تولید این آنزیم اثرگذار باشند. آنزیم لیپاز در صنایع مختلفی همچون صنعت لوازم آرایشی، صنعتچرم، صنعت داروسازی، کاغذسازی و صنایع غذایی (صنایع روغن، صنعت لبنیات، جایگزین کره کاکائو، اصلاح زردهتخم مرغ، بهبود عطر چای و صنعت نان) میتواند کاربرد داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.