بررسی عوامل قارچی پوسیدگی ریشه و طوقه کدو در ارومیه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عوامل قارچی پوسیدگی ریشه و طوقه کدو در ارومیه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عوامل قارچی پوسیدگی ریشه و طوقه کدو در ارومیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عوامل قارچی پوسیدگی ریشه و طوقه کدو در ارومیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عوامل قارچی پوسیدگی ریشه و طوقه کدو در ارومیه :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

به منظور شناسایی عوامل بیماریزای قارچی پوسیدگی ریشه، طوقه و میوه کدو در استان آذربایجان غربی و کمک به ارائهراهکارهای موثر برای مدیریت بیماری و کنترل آن، در سال زراعی ۹۴ ، تعداد ۶۰ نمونه گیاهی از مناطق آلوده جمع آوری، کهپس از ضدعفونی اندامها و کشت آنها تعداد ۳۰ جدایه به دست آمده که پس از استفاده از محیط کشت های مختلف قارچ هایبیماریزا بر اساس کلیدهای معتبر شناسایی شدند. از مجموع جدایه های بدست آمده ، ۳ جدایه متعلق به گونه F. oxysporum ,Fusarium solani, F.compactum جداسازی و شناسایی شدند، بیشترین فراوانی مربوط به گونه F. solani بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.