بررسی سیتولوژیکی برخی از لایه های حاصل از تلاقی گىدم نان معمولی با لایه گىدم دارای جابجایی کروموزومی دیسمومیک (۶E(b)(6D


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی سیتولوژیکی برخی از لایه های حاصل از تلاقی گىدم نان معمولی با لایه گىدم دارای جابجایی کروموزومی دیسمومیک (۶E(b)(6D دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی سیتولوژیکی برخی از لایه های حاصل از تلاقی گىدم نان معمولی با لایه گىدم دارای جابجایی کروموزومی دیسمومیک (۶E(b)(6D  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی سیتولوژیکی برخی از لایه های حاصل از تلاقی گىدم نان معمولی با لایه گىدم دارای جابجایی کروموزومی دیسمومیک (۶E(b)(6D،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی سیتولوژیکی برخی از لایه های حاصل از تلاقی گىدم نان معمولی با لایه گىدم دارای جابجایی کروموزومی دیسمومیک (۶E(b)(6D :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

از جمله خویشاوندان وحشی تیره گندمیان در جنس تینوپایروم، گونه علف گندمی تینوپایروم بسارابیکوم می باشد که دارای صفات ژنتیکی مناسبی برای بهبود مقاومت به برخی تنش های زیستی و غیرزیستی است. در بین نتایج حاصل از تلاقی تربیتی پایروم با گندم روشن، لاین دیسومیک (DS6E(b)(6D شناسایی شده که یک لاین دارای جابجایی کروموزومی می باشد و می توان از آن در ایجاد لاین های دارای جابجایی رابرتسونی استفاده کرد. در این تحقیق به بررسی سیتوژنتیکی و مولکولی لاین حاصل از تلاقی گندم نان و لاین دیسومیک دارای جابجایی کروموزومی (DS6E(b)(6D جهت رسیدن به جابجایی رابرتسونی می باشد. برای بررسی مولکولی نشانگرهای مبتنی بر EST که قبلاً برای کروموزوم (۶E(b معرفی شده اند مورد استفاده قرار می گیرد. لاین ها و زنوتیپ های مورد استفاده در این مطالعه ۶۶ لاین حاصل از تلاقی گندم نان معمولی با لاین دارای جابجایی کروموزومی دیسومیک (۶e(b)(6D؛ گندم روشن (۲n=6x=42, AABBDD) و یک ادیشن لاین (لاین ۱۰) حاصل از تلاقی گندم و لاین (۶E(b)(6D؛ آمفی پلویید تریتی پایروم هگزاپلویید ((۲n=6x=42, AABBE(b)E(b)E(b و دولاین نالی سومیک- تتراسومیک N6D-T6B و N6D-T6A و دولاین دیتلوسومیک شامل DT6DL, DT6DS بعنوان شاهد در نظر گرفته شد. لاین شماره ۴۸ تنها لاینی بود که جابجایی رابرتسونی در آن مشاهده شد. نتایج مورفولوژی بین لاین ۴۸، تریتی پایروم، ادیشن لاین و روشن بر اساس طرح بلوک های کامل تصادفی بیانگر اختلاف معنی دار در بین زنوتیپ ها از لحاظ طول برگ پرچم، طول پدانکل، ارتفاع بوته، ارتفاع ریشک و تعداد خوشه بود. لاین دارای جابجایی رابرتسونی (لاین شماره ۴۸) از نظر تمام صفات مورد بررسی بجز وزن هزاردانه دارای اختلاف معنی داری با گندم روشن بود اما از نظر وزن هزاردانه اختلاف معنی داری با یکدیگر نداشتند و در یک گروه آماری قرار گرفتند. پیشنهاد می شود لاین شماره ۴۸ را برای بررسی بیشتر در سال های آینده در شرایط تنش و نرمال به همراه سایر ژنوتیپ ها مورد مقایسه قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.