بررسی خواص فیزیکوشیمیایی خیارشور رژیمی تولید شده با کلرید پتاسیم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خواص فیزیکوشیمیایی خیارشور رژیمی تولید شده با کلرید پتاسیم دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خواص فیزیکوشیمیایی خیارشور رژیمی تولید شده با کلرید پتاسیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خواص فیزیکوشیمیایی خیارشور رژیمی تولید شده با کلرید پتاسیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خواص فیزیکوشیمیایی خیارشور رژیمی تولید شده با کلرید پتاسیم :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از بیماران در کشورمان از ناراحتی های مزمن مربوط به افزایش فشار خون، بیماری های قلبی -عروقی و کلیوی رنج می برند و به دلایل پزشکی مجاز به مصرف زیاد نمک نیستند، فرمولاسیون و تولید غذاهای رژیمی کم نمک میتواند علاوه بر برطرف نمودن بخشی از مشکلات عدیده این بیماران با کاربرد وسیع در سطح جامعه (پس از تاًیید کارآزمایی های بالینی)موجبات حفظ و ارتقاء سلامت کلی جامعه را فراهم آورد. هدف از پژوهش حاضر در واقع فرمولاسیون و تولید خیارشور رژیمی کم نمک باکاربرد ۱۰ تیمار شامل: محلول هایی با نسبت متفاوت از کلرید سدیم و کلرید پتاسیم به نسبت ۳:۱،۱:۱ و ۱:۳ وزنی/ وزنی و درصدهایمختلف اسید سیتریک (برای جلوگیری از تلخی احتمالی) در سه سطح ۰/۱، ۰/۲ و ۰/۳ درصد می باشد که در نهایت بعد از پروسس و تولیدنمونه ها به مدت ۲ هفته در درجه حرارت محیط گرمخانه گذاری و پس از انجام عملیات تبادل اولیه در ۳ تکرار از لحاظ خواصفیزیکوشیمیایی بررسی گردیدند، همچنین با توجه به جایگزینی کلرید سدیم با کلرید پتاسیم و ضرورت کنترل مقدار پتاسیم در محدودهمجاز، جهت جلوگیری از به هم خوردن تعادل این ماده معدنی در بدن و تبعات منفی ناشی از افزایش غیر مجاز آن، مقدار این ماده معدنینیز در محصول نهایی اندازه گیری گردید که مقدار آن در حد قابل قبول و مطابق با نیاز روزانه بدن انسان گزارش گردید، لذا با توجه بهیافته های حاصل از این مطالعه و با توجه به مضرات مصرف کلرید سدیم بر سلامت انسان، در راستای کاهش این ماده در مواد غذاییمیتوان میزان کلرید سدیم موجود در خیارشور پاستوریزه را بدون اثر منفی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی تا ۵۰ درصد فرمول نهایی کاهش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.