بررسی امکان استخراج رنگدانه ها از انگور و آلو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی امکان استخراج رنگدانه ها از انگور و آلو دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی امکان استخراج رنگدانه ها از انگور و آلو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی امکان استخراج رنگدانه ها از انگور و آلو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی امکان استخراج رنگدانه ها از انگور و آلو :

تعداد صفحات :۲۲

چکیده مقاله:

امروزه به دلیل نگرانی ها از مصرف رنگ های سنتزی و تمایل مصرف کنندگان به استفاده از منابع طبیعی رنگی، توجه به سمت استفاده ازرنگدانه های طبیعی جلب شده است. در این مطالعه، استخراج رنگ و تاثیر نگهداری بر کیفیت آن به منظور استفاده در صنایع غذایی از دومیوه انگور و آلو مورد استفاده قرار گرفت. استخراج آنتوسیانین های انگور و آلو با استفاده از رزین جذبی PAD900 مورد تحقیق قرار گرفتهاست. رزین PAD900 به دلیل نداشتن گروه های باردار و مشبک، تخلخل بالا ،شرایط بسیار عالی برای فرآیند جداسازی آنتوسیانین را دارامی باشد. نتایج نشان داد که حدود ۹۰ درصد از ترکیبات آنتوسیانین در این فرآیند استخراج گردید.نتایج تجزیه واریانس آنوا نشان داد که در مورد همه پاسخ های مورد بررسی، تفاوت آماری معنی داری (۰/۰۵) بین تیمارها وجود داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.