بررسی اثرات متقابل آبیاری و پتاسیم بر کیفیت دانه سویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات متقابل آبیاری و پتاسیم بر کیفیت دانه سویا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات متقابل آبیاری و پتاسیم بر کیفیت دانه سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات متقابل آبیاری و پتاسیم بر کیفیت دانه سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات متقابل آبیاری و پتاسیم بر کیفیت دانه سویا :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

جهت ارزیابی تیمارهای مختلف آبیاری و پتاسیم و تأثیر آن بر سویا، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در سال ۱۳۹۴ در مزرعه شخصی (گالیکش، استان گلستان) اجرا گردید. فاکتورهای این آزمایش شامل آبیاری در سه سطح شامل (بدون آبیاری، آبیاری در مرحله گلدهی و آبیاری کامل) و فاکتور دوم مقادیر کود پتاسیم (صفر، ۵۰ و ۱۰۰) کیلوگرم K2o در هکتار بود. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که اثر آبیاری بر عملکرد دانه در سطح احتمال یک درصد معنی دار بود، تیمار آبیاری کامل با (۳۴۶۰/۷۰۰ کیلوگرم در هکتار) بالاترین عملکرد دانه را داشته و تیمار عدم آبیاری معادل (۱۹۴۸/۹۰۰ کیلوگرم در هکتار) کمترین عملکرد دانه را دارا بود. تأثیر پتاسیم نیز بر عملکرد دانه در سطح احتمال یک درصد معنی شد، تیمار ۱۰۰ کیلوگرم K2o در هکتار با (۳۰۳۱/۲۰۰ کیلوگرم در هکتار) بالاترین و تیمار شاهد نیز کمترین عملکرد دانه (۲۳۷۳/۲۰۰ کیلوگرم برهکتار) را داشتند. وزن هزاردانه، عملکرد دانه و شاخص عملکرد معنی دار شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.