بررسی اثر اسید سالیسیلیک و جیبرلین بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت دانه ای رقم سینگل کراس ۷۰۴ در مناطق خشک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر اسید سالیسیلیک و جیبرلین بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت دانه ای رقم سینگل کراس ۷۰۴ در مناطق خشک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر اسید سالیسیلیک و جیبرلین بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت دانه ای رقم سینگل کراس ۷۰۴ در مناطق خشک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر اسید سالیسیلیک و جیبرلین بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت دانه ای رقم سینگل کراس ۷۰۴ در مناطق خشک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر اسید سالیسیلیک و جیبرلین بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت دانه ای رقم سینگل کراس ۷۰۴ در مناطق خشک :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

در این کار تحقیقاتی، با استفاده از هورمون های گیاهی از جمله اسید سالیسیلیک و جیبرلین بعنوان روشی مهم برای افزایشمحصول در کشاورزی و تاثیر گذار بر صفات کمی و کیفی گیاهان زراعی ارائه می گردد. به منظور بررسی اثر اسیدسالیسیلیک و جیبرلین بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت، آزمایشی در سال ۱۳۹۴ در مزرعه تحقیقاتی پژوهشکده کشاورزیدانشگاه زابل (چاه نیمه) واقع در شهرستان زهک به صورت آزمایش فاکتوریل با دو عامل, سالیسیلیک اسید در چهار غلظتو جیبیرلین در سه غلظت بر پایه طرح بلوک های کاملا تصادفی با ۳ تکرار انجام شد در این بررسی چهار غلظت مختلف ازاسید سالیسیلیک شامل نمونه شاهد (S3 (50 ppm), S2 (25 ppm), S1 (0 ppm و (S4 (100ppm به عنوان عامل اول و جیبرلین در سه غلظت (G1(0ppm شاهد، (G2 (50 ppm و (G3 (100 ppm به عنوان عامل دوم می باشد صفات مورد بررسی برای ذرت شامل عملکرد دانه، عملکرد ماده خشک، پروتئین و وزن هزار دانه بودند در اینتحقیق, نتایج مقایسه ضریب تغییرات نشان داد که اثر اسید سالیسیلیک معنی دار بود بیشترین عملکرد ماده خشک از تیمار۵۰ پی پی ام اسید سالیسیلیک و تیمار ۱۰۰ پی پی ام جیبرلین و کمترین آن از تیمار ۲۵ پی پی ام اسید سالیسیلیک و نمونهشاهد جیبیرلین بدست آمد بیشترین عملکرد دانه از تیمار ۵۰ پی پی ام اسید سالیسیلیک و تیمار ۱۰۰ پی پی ام جیبرلین وکمترین آن از تیمار نمونه شاهد اسید سالیسیلیک و جیبیرلین بدست آمد. و همچنین درصد پروتئین که تابعی از درصدنیتروژن می باشد بیشترین درصد پروتئین از تیمار ۵۰ پی پی ام اسید سالیسیلیک و تیمار ۱۰۰ پی پی ام جیبرلین و کمترینآن از تیمار نمونه شاهد اسید سالیسیلیک و نمونه شاهد جیبیرلین بدست آمد. نتایج نشان داد که اثر اسید سالیسیلیک برایوزن هزاردانه معنی دار نبود و تحت تاثیر هورمون جیبرلین قرار نگرفت. هدف از انجام این تحقیق بدست آوردن نتایجی کهنشان داد، اسید سالیسیلیک و جیبرلین بر بیشتر ویژگی های ذرت تاثیر معنی داری داشتند و باعث بهبود ویژگی های گیاهیفوق شده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.