ارزیابی صفات مورفولوژیکی و روغن میوه بنه (Pistacia atlantica) در استان کردستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی صفات مورفولوژیکی و روغن میوه بنه (Pistacia atlantica) در استان کردستان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی صفات مورفولوژیکی و روغن میوه بنه (Pistacia atlantica) در استان کردستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی صفات مورفولوژیکی و روغن میوه بنه (Pistacia atlantica) در استان کردستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی صفات مورفولوژیکی و روغن میوه بنه (Pistacia atlantica) در استان کردستان :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

این تحقیق با هدف ارزیابی برخی صفات مهم میوه بنه (Pistacia atlantica) دردو رویشگاه استانکردستان شامل مازوان بند (بانه) و دزلی (مریوان) در سال ۱۳۸۷ اجرا گردید. در هر رویشگاه تعداد ۳۰ پایه مادهاننخاب، شماره گذاری و موقعیت آنها ثبت و در آخر مهر ماه از هر درخت تعداد ۱۰ نمونه ۲۰۰ گرمی میوه رسیدهبرداشت و اندازه گیری صفات موردنظر بر روی آنها انجام گردید. ننایج تجزیه واریانس نشان داد که بین دو رویشگاهاز لحاظ تمام صفات موردبررسی و همچنین بین پایه های بنه درون رویشگاه از لحاظ تمام صفات باستثنای اندازهمیوه اخنلاف معنی داری (P0/01) وجود داشت. میانگین کل صفات قطر برابر سینه درخنان بنه ۷ / ۶۹ سانتیمتر،درصد میوه پوک درخوشه ۸۳ / ۲۰ درصد، متوسط طول و عرض میوه به ترتیب ۴۱ / ۵ و ۳۳ / ۶ میلیمتر، اندازه میوه(عرض در طول میوه) معادل ۴۸ / ۳۴ میلیمترمربع، متوسط وزن میوه کامل، میوه پوک، بذر و دانه به ترتیب ۱۵ / ۲ ،۴۶ / ۱ ، ۴۷ / ۱ و ۵۱ / ۰ گرم، نسبت وزن دانه به وزن میوه برابر ۲۴ / ۰ و در صد روغن میوه معادل ۸۶ / ۲۶ در صد بود.میانگین تمام صفات موردبررسی با ستثنای قطر درخنان و درصد روغن میوه در بانه بیشتر از مریوان بود. نتیجهتجزیه رگرسیون درصد روغن میوه بر سایر صفات نشان داد که ضریب رگرسیون درصد روغن میوه بر صفامت وزنبذر و دانه مثبت و بسیار معنی دار (P0/01)، بر صفات درصد میوه پوک در خوشه و وزن میوه پوک منفی و بسیارمعنی دار (P0/01) و بر نسبت وزن دانه به میوه مثبت و معنی دار (P0/05) لیکن بر سایر صفات غیرمعنی داربود. بنابراین میتوان با گزینش پایه های بنه با صفات متوسط وزن میوه کامل، بذر، دانه و نسبت وزن دانه به میوهبالاترنسبت به بهبود صفت درصد روغن میوه بنه اقدام نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.