ضرورت مدیریت کاهش ضایعت تولید محصول گندم در بخش کشاورزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ضرورت مدیریت کاهش ضایعت تولید محصول گندم در بخش کشاورزی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ضرورت مدیریت کاهش ضایعت تولید محصول گندم در بخش کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ضرورت مدیریت کاهش ضایعت تولید محصول گندم در بخش کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ضرورت مدیریت کاهش ضایعت تولید محصول گندم در بخش کشاورزی :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

یکی از سیاستهای مهم کشاورزی در حال توسعه تامین امنیت غذایی و به تبع آن کاهش ضایعات محصولات کشاورزی است گندم به عنوان محصول محوری و کلیدی کشاورزی جایگاه ویژه ای در تولید و مصرف مواد غذایی ملل جهان دارد ولی با این وجود هر ساله باکاربرد شیوه های نادرست از سوی کشاورزان درصد بالایی از این محصول استراتژیک به هدر می رود.لزوم مدیریت کاهش محصول گندم در عرصه کنونی به علت رشد بی رویه جمیعت از یک طرف و الویت گندم به دومین محصول عمده منبع غذایی در کشورهای در حال توسعه حائز اهمیت ویژه ای است. برهمین اساس ضرورت دارد خط مشی ها و سیاستهای کلان راهکاهرای عملی و اجرایی جهت مدیریت کاهش ضایعات محصول گندم ساماندهی شود. لذا در این مقاله از نوع فراتحلیلی براهمیت جلوگیری از ضایعات محصول گندم شکافته شده و نیز مسائل مربوط به مرحله برداشت تا مصرف از تحلیلی بر اهمیت جلوگیری از ضایعات محصول گندم شکافته شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.