اثرتنش شوری حاصل از کاربرد آب آبهای شور بر عملکردو برخی پارامترهایرشدی فلفل سبز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرتنش شوری حاصل از کاربرد آب آبهای شور بر عملکردو برخی پارامترهایرشدی فلفل سبز دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرتنش شوری حاصل از کاربرد آب آبهای شور بر عملکردو برخی پارامترهایرشدی فلفل سبز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرتنش شوری حاصل از کاربرد آب آبهای شور بر عملکردو برخی پارامترهایرشدی فلفل سبز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرتنش شوری حاصل از کاربرد آب آبهای شور بر عملکردو برخی پارامترهایرشدی فلفل سبز :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

به منظور ارزیابی عملکرد گیاه فلفل سبز Capsicum fruthence L رقم Demr sivir به تنش شوری آزمایش در گلخانه تحقیقاتی دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی ساری در سال ۹۳ انجام شد این ازمایش به صورت گلدانی در قالب طرح آماری کاملا تصادفی و در چهار تکرار صورت پذیرفت.به منظور اعمال تیمارهای شوری از رقیق کردن آب دریا استفاده شد. تیمارهای آزمایش شامل مختلف شوریشامل شاهد ۰/۷ دسی زیمنس بر متر ۱/۵؛ ۲؛ ۲/۵؛ و ۳ دی زیمنس بر متر بود. نتایج نشان داد که افزایش شوری بر مولفه های رشد تاثیر معنی دار داشته است و همگام با افزایش سطح شوری متغیرهای رشد اندازه گیری شود. وزن تر و خشک میوه تعداد میوه طول میوه؛ قطر میوه و ضخامت دیواره میوه باافزایش سطوح شوری کاهش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.