سنجش آفلاتوکسین های تولیدی قارچ آسپرژیلوس پارازیتیکوس بر رویبستره بادام زمینی و برنج
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
سنجش آفلاتوکسین های تولیدی قارچ آسپرژیلوس پارازیتیکوس بر رویبستره بادام زمینی و برنج دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد سنجش آفلاتوکسین های تولیدی قارچ آسپرژیلوس پارازیتیکوس بر رویبستره بادام زمینی و برنج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنجش آفلاتوکسین های تولیدی قارچ آسپرژیلوس پارازیتیکوس بر رویبستره بادام زمینی و برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن سنجش آفلاتوکسین های تولیدی قارچ آسپرژیلوس پارازیتیکوس بر رویبستره بادام زمینی و برنج :
تعداد صفحات :۶
چکیده مقاله:
مقدمه: قارچ آسپرژیلوس پارازیتیکوس، ازجمله قارچهای مهم مولد آفلاتوکسین میباشد که با تولید این توکسین بر روی محصولاتی مثلبادامزمینی و برنج باعث کاهش کمیت و کیفیت این محصولات میشوند و اثرات زیانباری روی موجودات استفاده کننده از آنها میشود.هدف: مطالعه نحوه توکسینزای قارچ آسپرژیلوس پارازیتیکوس ودستیابی به بستر مناسب جهت استخراج حداکثری افلاتوکسینها.روش تحقیق: در این پژوهش قارچ موردنظر بعد از خالصسازی بر روی محیط کشت PDAبر روی دو بستره بادامزمینی و برنج کشت دادهشد و سپس توکسین موردنظر استخراج و با استفاده از روش HPLCو TLCمورد ارزیابی قرار گرفت.نتایج: این قارچ توانایی تولید چهار نوع آفلاتوکسین G1 ،B2 ،B1و G2را دارد و با تولید ۲/۳۲میکروگرم در سیسی سم آفلاتوکسیننسبت به کشت بر روی بادامزمینیکه ۱/۳۹میکروگرم در سی سی تولید کرد، مقدار بیشتری توکسین تولید میکند، توکسین استخراج شدهجهت انجام کارهایه تحقیقاتی کاربرد دارد. همچنین اطلاع از نحوه رشد و توکسسینزایی این قارچ میتواند در مدیریت و کنترل آن حائزاهمیت باشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.