رنگ وسیستم های رنگی در صنایع غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
رنگ وسیستم های رنگی در صنایع غذایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد رنگ وسیستم های رنگی در صنایع غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رنگ وسیستم های رنگی در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن رنگ وسیستم های رنگی در صنایع غذایی :
تعداد صفحات :۱۳
چکیده مقاله:
رنگ یک پدیده ی احساسی است که به بیننده و شرایطی که رنگ مشاهده می شود، وابسته است و در واقع از ترکیب نور، جسم وبیننده پدید می آید. رنگ مشخصه از نور مرئی است که بر حسب شدت و طول موج قابل اندازه گیری است و رنگ یک ماده غذاییزمانی مرئی و قابل روئیت است که نور ناشی از یک منبع نور، به سطح جسم برخورد کند؛ و همچنین رنگ، ناشی از حضور نور درطول موج هایی با شدت بیشتر است.رنگ یکی از خصوصیات کیفی و فیزیکی مهم در مواد غذایی است که در انعکاس ارزش تغذیهای، طعم و یا خصوصیات کاربردی موثر نیست، اما در پذیرش محصول و یک ماده غذایی توسط مصرف کننده موثر و مفید است. دراین تحقیق به بررسی رنگ و سیستم های رنگی در صنایع غذایی پرداخته شده است. نتایج حاصل از این تحقیق می تواند به عنوانیکی از عوامل تشخیص مواد غذایی ازجهت تازه گی و سالم بودن جهت مصرف کننده موثر ومفید باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.