تاثیر موسیلاژ دانه شاهی به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر موسیلاژ دانه شاهی به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر موسیلاژ دانه شاهی به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر موسیلاژ دانه شاهی به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر موسیلاژ دانه شاهی به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

ماست یکی از محبوبترین مح صولات لبنی است که به دلیل داشتن فواید بسیار در کنار مواد مغذی پایه ای خود در سرا سر جهان مصرفکنندگان زیادی دارد. ماست تقریبا شامل تمامی اسیدهای آمینه ضروری برای حفظ سلامتی بدن می با شد. کم کردن چربی و استفاده ازجایگزین های چربی در ماست باعث کاهش کلسترول خون می شود مطالعات نشان می دهد که افزودن موسیلاژ دانه شاهی به ماست،باعثعدم جذب چربی و کلسترول در خون می شود. هیدروکلوئیدهای خوراکی و موسیلاژها در صنعت به عنوان استابیلایزر، سفت کننده، اموسیفایرو پری بیوتیک مورد استفاده قرار می گیرند و در صنعت مواد غدایی عمدتا به عنوان سفت کننده مورد استفاده قرار می گیرند و باعث بهبودبافت محصول غذایی می شوند. موسیلاژ دانه شاهی در صنعت داروسازی ، در تولید شربت سرفه و به عنوان آنتی هیپرگلایسمیک برای کنترلمیزان قند بیماران دیابتی مورد استفاده قرار می گیرد. اضافه کردن بیشتر موسیلاژدانه شاهی به محصول غذایی باعث کاهش سریع قند خونافراد بعد از مصرف فرآورده حاوی موسیلاژ شده و می تواند اثرات زیان باری به افراد مصرف کننده بزند. مو سیلاژ ها در دماهای بالاتر از ۸۰درجه سانتی گراد تجزیه شده و خاصیت خود را از دست می دهند. در مطالعه حاضر به بررسی خواص فیزیکوشیمیایی ماست حاوی موسیلازدانه شاهی ،نگهداری شده در دمای ۵درجه به مدت ۱۵روز پرداخته شده و بهترین غلات از موسایلاژ که باعث بهبود خصوصیاتفیزیکوشیمیایی ماست می شود % ۰/۰۵بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.