بررسی ارتباط بین عملکرد دانه با شاخص کلروفیل برگ و فلورسانسکلروفیل ذرت در شرایط محدودیت آب در مراحل مختلف زایشی توسطتجزیه و تحلیل رگرسیونی پلی نومیال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ارتباط بین عملکرد دانه با شاخص کلروفیل برگ و فلورسانسکلروفیل ذرت در شرایط محدودیت آب در مراحل مختلف زایشی توسطتجزیه و تحلیل رگرسیونی پلی نومیال دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ارتباط بین عملکرد دانه با شاخص کلروفیل برگ و فلورسانسکلروفیل ذرت در شرایط محدودیت آب در مراحل مختلف زایشی توسطتجزیه و تحلیل رگرسیونی پلی نومیال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ارتباط بین عملکرد دانه با شاخص کلروفیل برگ و فلورسانسکلروفیل ذرت در شرایط محدودیت آب در مراحل مختلف زایشی توسطتجزیه و تحلیل رگرسیونی پلی نومیال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ارتباط بین عملکرد دانه با شاخص کلروفیل برگ و فلورسانسکلروفیل ذرت در شرایط محدودیت آب در مراحل مختلف زایشی توسطتجزیه و تحلیل رگرسیونی پلی نومیال :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

به منظور ارزیابی ارتباط بین صفت عملکرد دانه با شاخص کلروفیل برگ و فلورسانس کلروفیل ذرت آزمایشی با استفاده از چهار سطحن۷۰ میلی متر تبخیر از تشتک تبخیر کلاس ،Aقطع آبیاری در مرحله گلدهی، مرحله پر شدن دانه و در مراحل گلدهی و پر شدن دانه) بهصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. تنایج مربوط به ضرایب همبستگی نشان داد که بین عملکرددانه با درصد پروتئین همبستگی مثبت و غیر معنی دار( r=0/281 ) بین عملکرد دانه با درصد روغن همبستگی منفی و غیر معنی دار( r= -0/111 )و بین درصد پروتئین با درصد روغن همبستگی منفی و غیر معنی دار ( r= -0/763 )وجود دارد. همچنین نتایج تجزیهرگرسیون خطی نشان داد که بین عملکرد دانه (متغیر وابسته) و درصد روغن رابطه منفی و غیر معنی دار به شکل -Y=1132/462 71/315xوجود دارد. یعنی با افزایش درصد روغن دانه عملکرد دانه کاهش می یابد که این کاهش معنی دار نیست. نتایج تجزیه رگرسیونیبین عملکرد دانه و درصد پروتئین دانه نیز نشان داد رابطه معنی داری بین این دو صفت طبق رابطه Y= 182/001+ 74/093Xوجود ندارد. این نتایج بیانگر آن است که با اعمال محدودیت کم آبی در مرحله زایشی با وجود کاهش عملکرد دانه، درصد پروتئین دانه ودرصد روغن دانه افزایش چشمگیری نشان نمی دهند. یعنی به ازای افزایش در درصد روغن دانه عملکرد دانه کاهش معنی داری نشان نمیدهد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.