امکان سنجی درجه بندی کمی و کیفی قارچ خوراکی Agaricus bisporusبا استفاده از پردازش تصویر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 امکان سنجی درجه بندی کمی و کیفی قارچ خوراکی Agaricus bisporusبا استفاده از پردازش تصویر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد امکان سنجی درجه بندی کمی و کیفی قارچ خوراکی Agaricus bisporusبا استفاده از پردازش تصویر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی امکان سنجی درجه بندی کمی و کیفی قارچ خوراکی Agaricus bisporusبا استفاده از پردازش تصویر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن امکان سنجی درجه بندی کمی و کیفی قارچ خوراکی Agaricus bisporusبا استفاده از پردازش تصویر :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

علیرغم اهمیت غذایی و تجاری قارچ های خوراکی، به دلیل کوتاه بودن عمر مفید آنها اکثراً به صورت کنسرو یاا دی هیدراتاه مصار می شوند. در این تحقیق به امکان استفاده از روش پردازش تصویر در جداسازی کمی و کیفی قارچ خوراکی پرداختاه شاده اسات. باراساس نتایج این تحقیق، الگوریتم های نوشته شده به خوبی قادرند این تفکیک را انجام دهند. نتایج حاصل از این تحقیق می تواند باهعنوان یکی از عوامل رشد اتومکاسیون صنایع داخلی در کنار سایر تجهیزات پیشرفته نقش مهمی در جهات افازایش تولیاد، رانادمان،بهره وری و وارد شدن در بازار رقابت جهانی داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.