کنکاش و پی جویی ضوابط و مقررات مصوب شهرسازی و معماری ارگانها برکالبد مسکونی معماری ایرانی-اسلامی معاصر (نمونه موردی شهر شیراز)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کنکاش و پی جویی ضوابط و مقررات مصوب شهرسازی و معماری ارگانها برکالبد مسکونی معماری ایرانی-اسلامی معاصر (نمونه موردی شهر شیراز) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کنکاش و پی جویی ضوابط و مقررات مصوب شهرسازی و معماری ارگانها برکالبد مسکونی معماری ایرانی-اسلامی معاصر (نمونه موردی شهر شیراز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کنکاش و پی جویی ضوابط و مقررات مصوب شهرسازی و معماری ارگانها برکالبد مسکونی معماری ایرانی-اسلامی معاصر (نمونه موردی شهر شیراز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کنکاش و پی جویی ضوابط و مقررات مصوب شهرسازی و معماری ارگانها برکالبد مسکونی معماری ایرانی-اسلامی معاصر (نمونه موردی شهر شیراز) :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

معماری معاصر ایران همگام با عصر پیشرفت سریع تکنولوژی، علم و ارتباطات تغییرات عمیقی را تجربه نموده است. که این تغییرات در هر دو جنبه ی هویت و کالبد معماری تاثیرگذار بوده است. در این میان با افزایش سریع جمعیت و رشد سریع شهرها، پیش بینی و برنامه ریزی حول مسائل توسعه ی شهری اهمیت ویژه ای یافت و برنامه ریزی در قالب طرح های جامع و تفصیلی برای شهرها بوجود آمد. با وجود قدمت زیاد شهرسازی در ایران، سابقه ی تهیه ی طرح جامع به سال ۱۳۴۵ باز میگردد. همچنین در کنار ضوابط و مقررات مصوب طرح های جامع و قوانین مصوب و ضوابط و مقررات دیگر ارگان ها نیز بر معماری دوران معاصر تاثیر گذار بوده اند. بافت مسکونی قسمت عمده ی ساخت و ساز شهر را شامل می شود و بیش از هر عرصه ی دیگر بنا بر ابعاد زمین و جریان تفکیک زمین و قوانین ساخت و ساز بنا از ضوابط و مقررات مصوب ارگان ها تاثیر می پذیرد. این جریان موثر بر معماری در حالی است که بعضاً ضوابط و مقررات مصوب ارگان های مختلف با هم مغایر و هر یک به نحوی بر کالبد معماری معاصر تاثیرگذار بوده است و این در حالیست که برخی جنبه های معماری سنتی ایرانی واجد ارزش های اسلامی در راستای توسعه پایدار مورد توجه قرار نگرفته اند. در این پژوهش با مطالعه نمونه واحد های مسکونی ساخته شده در زمان ابلاغ مصوبه های اولین طرح جامع، به بررسی نحوه ی تغییرات و ویژگی های کالبدی معماری مسکونی معاصر متاثر از ضوابط و مقررات مصوب ارگان ها پرداخته شده است. در نتیجه به تشریح این مسئله که تحت تاثیر محدودیت ها و ضوابط مصوب ارگان ها، برخی از عناصر فضایی کارآمد سنتی معماری ایران از کالبد معماری معاصر حذف و همچنین برخی دیگر که واجد کیفیات ارزشمند ایرانی اسلامی در فضاهای مسکونی معاصر بوده اند قابل استفاده نمی باشند، پرداخته شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.