بررسی و مقایسه اثر آب خوردگی، روی نیرو و انرژی شکست انگور بیدانه سفید قبل و پس از برداشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و مقایسه اثر آب خوردگی، روی نیرو و انرژی شکست انگور بیدانه سفید قبل و پس از برداشت دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و مقایسه اثر آب خوردگی، روی نیرو و انرژی شکست انگور بیدانه سفید قبل و پس از برداشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و مقایسه اثر آب خوردگی، روی نیرو و انرژی شکست انگور بیدانه سفید قبل و پس از برداشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و مقایسه اثر آب خوردگی، روی نیرو و انرژی شکست انگور بیدانه سفید قبل و پس از برداشت :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

انگور که یکی از محصولات باغی مهم کشور است، برداشت آن در اواخر تابستان و اوایل پاییز صورت می گیرد که اغلب مصادف با باران های پاییزی است. لذا با توجه به اثر پلاستیسایزری آب، غلظت بالای قند انگور و ضخامت کم پوست آن، امکان ایجاد تغییرات مهم بافتی میوه بسیار محتمل است. از طرفی تغییرات بافتی و درونی محصول منشاء ایجاد تغییرات در خواص مکانیکی میوه می باشد. با اطلاع از این موضوع و اینکه خواص مکانیکی انگور در طراحی بهینه تجهیزات برداشت، حمل و نقل، و فرآوری آن نقش اساسی دارد و تکنولوژی های پس از برداشت این محصول نیز به شدت تحت تأثیر این خواص قرار می گیرد، از این رو مطالعه خواص مکانیکی این محصول تحت تأثیر بارندگی بسیار ضروری به نظر می رسد. بر این اساس، در تحقیق حاضر به بررسی و مقایسه تغییرات نیرو و انرژی شکست اجزاء انگور رقم بیدانه سفید در دو حالت بارندگی قبل از برداشت و غوطه وری در آب مقطر بعد از برداشت با استفاده از آزمون های مکانیکی پرداخته شد. نتایج نشان داد در سطح احتمال (P>0.05)، بارندگی، بیشترین تأثیر را روی انرژی لازم برای شکست حبه ی کامل انگور و نیروی لازم برای جدایی دم از حبه دارد. در حالیکه غوطه ور کردن انگورهای چیده شده در آب مقطر بیشترین تأثیر را روی پارامترهای مربوط به گوشت یعنی مقاومت نهایی و چقرمگی آن داشته و تأثیر معنی داری روی نیرو و انرژی لازم برای شکست حبه ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.