کارآموزی کارخانه ماکارونی گل نواز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کارآموزی کارخانه ماکارونی گل نواز دارای ۴۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کارآموزی کارخانه ماکارونی گل نواز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارآموزی کارخانه ماکارونی گل نواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کارآموزی کارخانه ماکارونی گل نواز :

بخشی از فهرست کارآموزی کارخانه ماکارونی گل نواز

مقدمه ۱
تاریخچه ۶
خلاصه خط تولید ۷
آزمایشات آرد ورودی ۸
فراوری ماکارونی ۱۲
گرمخانه ۱۶
ترک ماکارونی ۱۸
لکه ماکارونی ۱۹
آزمون ها پس از گرمخانه گذاری ۲۰
بسته بندی ۲۷
مواد بسته بندی ۲۷
نشانه گذاری بسته ها ۲۸
افزودنی های ماکارونی ۲۹
چارت تولید ۳۱

تاریخچه ما کارونی:
ماکارونی وفراوردهای ان مشابه ان گروه از مواد غذایی هستندکه باید به روش صنعتی تولید شوند امروزه تولید ماکارونی روبه افزایشهایتالیا مقام اولرا در مورد مواد غذایی داریکه به عنوان غذا های خمیری می شناسندبهترین عنوان فراورده های ماکارونی ایتامروزه در ایتالیانسبت به سایر کشورها متداول تر است لازم به ذکر است که همزمان با ایتالیا در ژاپن وچین هم توسعه یافت.
صنعت ساخت از ایتالیا به فرانسه سپس به دیگر مناطق اروپا برده شددستگاه ساخت ماکارونی در سال ۱۸۶۰ میلادی ساخته شدکه توسصط نیروی حیوان کار می کرد دستگاه موجود شامل مخلوط کن خمیر کن پرس هیدرولیکی وقفسه های مخصوص خشک کردن.
به تدریج این محصولات جای خود را در خا نه ها پیدا کرددر طول ۳۰ سال بعد دستگاه ساخت وساز تغییر کردودر سال ۱۹۳۴ استرودر توسطو یک شرکت فرانسویی ساخته شدکه به بسیاری از کشورها برده شد که طبق کتابه منتشره از موسسه ملی ماکلرونی هنر ساخت مربوط به یک دوشیزه هندی است.که زمان که مشغول تهیه خمیر نان بود رشته از ظرف ببرون افتاد وبه صورت رشته رشته خشک شدوتصمیم گرفت اطلاعات تهیه ان را نزد خود نگه داردکه بعد ان را با ابگوشت پخت و خورد فهمید غذایی لذیذ و خوشمزه استپس ماکارونی ساخته شد.

تاریخچه تولید در ایران:
اولین در سال ۱۳۱۳با دستگاه ساده شروع شد تولید روزانه ۲۰تا۳۰ کیلومنحصرا برای سفارت خانه ها وافراد که با ان در ارتباط بودن شاید به همین خاطر رشته فرنگی گفته می شوددر حقیقت در ان زمان یگ رشته فانتزی به شمار می رفت به مرور در کشور تولید افزایش یافتن و مردم کم کم اشتا شدن ومصرف افزایش یافت و تولید کم بود به همین دلیل از خارج وارد ایران می شد.
لازم به ذکر است واحد ایتا ماکارون وبعد پارس ماکارون اولین واحد تولیدی بودو مصرف ماکارونی ارتباط مستقیم با برنج دارد یعنی مناطقی که کممتر دسترسی به برنج دارند بیشتر و مناطقی که بیشتر دسترسی دارند کمتر ماکارونی مصرف می کنندکه تولید ان در بیش از ۳۰۰واحد وظرفیت ۳۰۰۰۰۰تن می باشد .
انواع ماکارونی به دو صورتتو پر وتو خالی می باشد که انواع تو پر ور میشل اسپاگتی نودل اکسترودر شده استوانواع ماکارونی فرمی و انواع تو خالی البا ویا ماکارونی زانویی می باشد
انواع مخصوص ما کارونی که توپر می باشد به شکل ستاره خبزه برنج و……… تولید می گردد ماکارونی فراورده مشخص از نوع تو خالی است هر چند شبه اسپاگتی هست اما میان تهی وسوراخ دار است قطر خارجی ۳ میلی و قطر داخلی ۱ میلی متر سوراخ سوراخ داخلی را احاطه می کند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.