ویسکوزیته و خواص حسی مخلوط های شیره انگور و پودر هسته انگور(دوشاب هسته انگور محصول فراسودمند شیره انگور حاوی پودر هسته انگور)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ویسکوزیته و خواص حسی مخلوط های شیره انگور و پودر هسته انگور(دوشاب هسته انگور محصول فراسودمند شیره انگور حاوی پودر هسته انگور) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ویسکوزیته و خواص حسی مخلوط های شیره انگور و پودر هسته انگور(دوشاب هسته انگور محصول فراسودمند شیره انگور حاوی پودر هسته انگور) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ویسکوزیته و خواص حسی مخلوط های شیره انگور و پودر هسته انگور(دوشاب هسته انگور محصول فراسودمند شیره انگور حاوی پودر هسته انگور)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ویسکوزیته و خواص حسی مخلوط های شیره انگور و پودر هسته انگور(دوشاب هسته انگور محصول فراسودمند شیره انگور حاوی پودر هسته انگور) :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
خواص رئولوژیکی و حسی مخلوطهای شیره انگور با ۵ ، ۱۰ و ۱۵ درصد پودر هسته انگور در دمای ۳۰ درجه سانتیگراد مورد مطالعه قرار گرفت. ویسکوزیته ظاهری با استفاده از ویسکومتر بروکفیلد ( Brookfield DVII + Pro, U.S.A ) با سرعت برشی rpm 100 واسپیندل ۶۴ اندازهگیری شد با استفاده از روش میچکا شاخص رفتار جریان تمام نمونهها محاسبه گردید بر اساس نتایج بدست آمده محدوده n از ۰.۵۰۷ تا ۰.۹۶۱ بوده که نشانگر غیر نیوتنی و سودوپلاستیک بودن تمام نمونه ها است. ویسکوزیته نمونه های شیره انگور خالص، مخلوط با ۵ و ۱۰ درصد همانند شاخص رفتار جریان افزایش یافته ولی در ۱۵ درصدکاهش از خود نشان داده است. تفاوت معنی دار ۰.۰۵>p در خواص حسی نظیر رنگ، طعم، مالش پذیری و احساس دهانی مخلوط شیره انگور با ۱۵ درصد پودر هسته انگور به خود اختصاص داده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.