ویسکوزیته و خواص حسی مخلوط های شیره انگور و پودر هسته انگور(دوشاب هسته انگور محصول فراسودمند شیره انگور حاوی پودر هسته انگور)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ویسکوزیته و خواص حسی مخلوط های شیره انگور و پودر هسته انگور(دوشاب هسته انگور محصول فراسودمند شیره انگور حاوی پودر هسته انگور) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ویسکوزیته و خواص حسی مخلوط های شیره انگور و پودر هسته انگور(دوشاب هسته انگور محصول فراسودمند شیره انگور حاوی پودر هسته انگور)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ویسکوزیته و خواص حسی مخلوط های شیره انگور و پودر هسته انگور(دوشاب هسته انگور محصول فراسودمند شیره انگور حاوی پودر هسته انگور)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ویسکوزیته و خواص حسی مخلوط های شیره انگور و پودر هسته انگور(دوشاب هسته انگور محصول فراسودمند شیره انگور حاوی پودر هسته انگور) :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

خواص رئولوژیکی و حسی مخلوطهای شیره انگور با ۵ ، ۱۰ و ۱۵ درصد پودر هسته انگور در دمای ۳۰ درجه سانتیگراد مورد مطالعه قرار گرفت. ویسکوزیته ظاهری با استفاده از ویسکومتر بروکفیلد ( Brookfield DVII + Pro, U.S.A ) با سرعت برشی rpm 100 واسپیندل ۶۴ اندازهگیری شد با استفاده از روش میچکا شاخص رفتار جریان تمام نمونهها محاسبه گردید بر اساس نتایج بدست آمده محدوده n از ۰.۵۰۷ تا ۰.۹۶۱ بوده که نشانگر غیر نیوتنی و سودوپلاستیک بودن تمام نمونه ها است. ویسکوزیته نمونه های شیره انگور خالص، مخلوط با ۵ و ۱۰ درصد همانند شاخص رفتار جریان افزایش یافته ولی در ۱۵ درصدکاهش از خود نشان داده است. تفاوت معنی دار ۰.۰۵>p در خواص حسی نظیر رنگ، طعم، مالش پذیری و احساس دهانی مخلوط شیره انگور با ۱۵ درصد پودر هسته انگور به خود اختصاص داده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.