نقش میکروانکپسولاسیون بر قابلیت زنده مانی باکتری های پروبیوتیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نقش میکروانکپسولاسیون بر قابلیت زنده مانی باکتری های پروبیوتیک دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نقش میکروانکپسولاسیون بر قابلیت زنده مانی باکتری های پروبیوتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نقش میکروانکپسولاسیون بر قابلیت زنده مانی باکتری های پروبیوتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نقش میکروانکپسولاسیون بر قابلیت زنده مانی باکتری های پروبیوتیک :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

به دلیل آگاهی مصرف کنندگان از اثرات سلامتی بخش فرآورده های پروبیوتیک، تولید و مصرف این محصولات روند رو به رشدی داشته است. اما به دلیل زنده مانی پایین باکتری های پروبیوتیک در طی فرایند تولید، انبارش و عبور از دستگاه گوارش، از میکروانکپسولاسیون میکروارگانیسم ها جهت افزایش تقویت کارایی آن ها در طی فراوری محصولات به خصوص در مواد غذایی تخمیری، مراحل پایین دستی و بهره وری تجاری این تولیدات و همچنین رهایش کنترل شده در دستگاه گوارش استفاده می شود. در این تحقیق به بررسی تکنیک های مختلف میکروانکپسولاسیون مانند اکستروژن، کواسرواسیون، امولسیون، پوششی – پاششی و انواع پوشش های مورد استفاده همچون آلژینات، کاراگینان، پروتئین های آب پنیر و نخود جهت میکروانکپسوله نمودن باکتری های پروبیوتیک و تاثیرات آن بر قابلیت زنده مانی، حین فرآوری و نگهداری مواد غذایی پرداخته می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.