مطالعه اثرات کود اوره و اوره با پوشش گوگردی بر عملکرد دو هیبرید کلزای بهاره (Brassica napus L.) در منطقه شهر قدس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه اثرات کود اوره و اوره با پوشش گوگردی بر عملکرد دو هیبرید کلزای بهاره (Brassica napus L.) در منطقه شهر قدس دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه اثرات کود اوره و اوره با پوشش گوگردی بر عملکرد دو هیبرید کلزای بهاره (Brassica napus L.) در منطقه شهر قدس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه اثرات کود اوره و اوره با پوشش گوگردی بر عملکرد دو هیبرید کلزای بهاره (Brassica napus L.) در منطقه شهر قدس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه اثرات کود اوره و اوره با پوشش گوگردی بر عملکرد دو هیبرید کلزای بهاره (Brassica napus L.) در منطقه شهر قدس :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

این مطالعه به منظور بررسی اثر میزان و نوع کود نیتروژن با دو منبع کودی اوره معمولی واوره با پوشش گوگردی بر روی عملکرد اجزای عملکرد در دو رقم کلزای بهاره در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس انجام شد . برای این منظور تیمارهای مختلف نیتروژن از دو منبع کود اوره معمولی و با پوشش گوگردی هر کدام در سه سطح ۰ و ۱۵۰ و ۳۰۰ کیلوگرم در هکتار و دو رقم کلزا و دو رقم کلزای بهاره Hyola401 و RGS001 به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در ۳ تکرار اجرا گردید . یکی از اهداف این پژوهش، یافتن مناسب ترین میزان و منبع کود نیتروژن در دو رقم مختلف کلزا ی بهاره برای دست یابی به حداکثر تولید محصول دانه در شرایط آب و هوایی شهرقدس بود. در این آزمایش صفات ارتفاع بوته، تعداد شاخه های فرعی در بوته، طول خورجین در بوته، تعداد خورجین در بوته، تعداد دانه در خورجین، تعداد کل دانه در بوته، قطر ساقه، عملکرد بیولوژیک گیاه، وزن هزار دانه، عملکرد دانه، عملکرد و میزان روغن دانه اندازه گیری شد . نتایج تجزیه واریانس داده ها نشان داد ا ثر کود دهی با تغییر سطوح مختلف نیتروژن و منابع آن، در ارتفاع نهایی بوته، وزن هزار دانه و عملکرد دانه اختلاف معنی داری در بین صفات نشان داد . بالاترین عملکرد دانه کلزا با مصرف ۳۰۰ کیلو گرم کود از هر دو منبع کودی بدست آمد و با کاهش میزان نیتروژن مصرفی عملکرد دانه به طور معنی داری کاهش یافت. با توجه به معنی دار نشدن نوع منبع کودی و نتایج بدست آمده بهترین تیمار کودی،تیمار ۳۰۰ کیلو گرم کود اوره با پوشش گوگردی بدلیل کاهش هزینه های داشت(چند مرحله کود دهی) کاهش آلودگی آبهای زیر زمینی به نیتریت و نیترات وتامین گوگرد مورد نیاز خاک و متعادل نمودن ph خاک و جلوگیری از اسیدی شدن خاک توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.