شناسایی عوامل موثر بر کاهش پوشش جنگلی با استفاده از تصاویر ماهوارهای (مطالعه موردی:حوزه آبخیز قره سو-استان گلستان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
19 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی عوامل موثر بر کاهش پوشش جنگلی با استفاده از تصاویر ماهوارهای (مطالعه موردی:حوزه آبخیز قره سو-استان گلستان) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی عوامل موثر بر کاهش پوشش جنگلی با استفاده از تصاویر ماهوارهای (مطالعه موردی:حوزه آبخیز قره سو-استان گلستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی عوامل موثر بر کاهش پوشش جنگلی با استفاده از تصاویر ماهوارهای (مطالعه موردی:حوزه آبخیز قره سو-استان گلستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی عوامل موثر بر کاهش پوشش جنگلی با استفاده از تصاویر ماهوارهای (مطالعه موردی:حوزه آبخیز قره سو-استان گلستان) :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

اطلاع از چگونگی تغییرات اکوسیستم های باارزش جنگلی و شناسایی مهم ترین عوامل ایجاد آن در گذر زمان یکی از مهم ترین موارد در برنامه ریزی ها و انجام اقدامات مقتضی می باشد. در همین راستا و به منظور شناسایی عوامل مؤثر بر کاهش پوشش جنگلی حوزه آبخیز قره سو در غرب استان گلستان از تصاویر ماهواره ای لندست سنجیده TM سال ۱۹۸۸ و IRS سال ۲۰۰۸ و روش رگرسیون چندگانه خطی استفاده گردید. در مطالعه نقص تحقیقات پوشش جنگلی به عنوان متغیر وابسته و داده های رقومی فاصله تا حاشیه جنگل، فاصله تا جاده و مناطق مسکونی، شیپ و ارتفاع و فاصله از زمین های کشاورزی نیز عنوان پارامترهای مؤثر در روند تغییرات پوشش، یعنی متغیرهای مستقل در برقراری رابطه رگرسیون به کار گرفته شدند. نتایج طبقه بندی تصاویر ماهواره ای نشان داد که در طول دوره ۲۰ ساله مورد مطالعه در حدود ۷۸۶۴.۱ هکتار از مناطق جنگلی حوزه آبخیز قره سو کاسته شده است. نتایج حاصل از آنالیز رگرسیون با ضریب تعیین ۰.۹۸ و نیز حساسیت سنجی مدل جهت تعیین اهمیت هر یک از متغیرهای مستقل نشان دهنده تأثیر بالای متغیر مستقل ارتفاع از سطح دریا در تخریب جنگل می باشد. که با افزایش ارتفاع میزان تخریب نیز بیشتر می شود. همچنین متغیرهای فاصله از زمین های کشاورزی، شیب، فاصله از جاده و مناطق مسکونی و فاصله از حاشیه جنگل با تغییر پوشش جنگلی رابطه معکوسی داشته است. امید است که نتایج این مطالعه بتواند مدیران و برنامه ریزان را در اتخاذ راهکارهای مدیریتی در برنامه ریزی های آتی منطقه که با تقویت پوشش گیاهی، کاربری اراضی مرتبط است یاری نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.