تاثیر نرخ تنزیل بر میزان سود و صید بهینه با استفاده از مدل برنامه ریزی ریاضی روباست تحت شرایط عدم حتمیت (مطالعه موردی استان مازندران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر نرخ تنزیل بر میزان سود و صید بهینه با استفاده از مدل برنامه ریزی ریاضی روباست تحت شرایط عدم حتمیت (مطالعه موردی استان مازندران) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر نرخ تنزیل بر میزان سود و صید بهینه با استفاده از مدل برنامه ریزی ریاضی روباست تحت شرایط عدم حتمیت (مطالعه موردی استان مازندران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر نرخ تنزیل بر میزان سود و صید بهینه با استفاده از مدل برنامه ریزی ریاضی روباست تحت شرایط عدم حتمیت (مطالعه موردی استان مازندران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر نرخ تنزیل بر میزان سود و صید بهینه با استفاده از مدل برنامه ریزی ریاضی روباست تحت شرایط عدم حتمیت (مطالعه موردی استان مازندران) :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

در سراسر جهان بخش شیلات اهمیت بسزایی در تأمین غذایی و اشتغالزایی دارد. بررسی شرایط موجود ذخایر آبزیان در دنیا نشان میدهد که مناطق صیادی با حداکثر ظرفیت مورد بهره برداری قرار میگیرند که باعث شکلگیری فرآیندی جهت یافتن تکنیکهایی برای استفاده بهینه از این منابع گردیده است. اما مشکلاتی نظیر تخمین نادرست تقاضای مصرف کننده از محصولات شیلاتی و نامعین بودن ذخایر آبزیان در طول زمان، منجر به تحریف نتایج مدل های مدیریت منابع طبیعی میگردد. در راستای حل چنین مشکلاتی در این مطالعه از روش بهینهسازی روباست که در آن پارامترها بهصورت فواصلی کراندار از اعداد میباشند به منطور بررسی تغییر نرخ تنزیل بر میزان سود و صید بهینه شیلاتی ماهیان استخوانی استفاده شده است. دادههای مورد نیاز در این مطالعه شامل میزان صید و هزینههای صیادی ۵۴ شرکت تعاونی صیادی مازندران در سال ۱۳۹۳ میباشد. همچنین جهت تخمین نتایج از نرمافزار GAMS در سه نرخ تنزیل ۵ ، ۱۵ و ۳۵ درصد استفاده شد. نتایج تحقیق حاضر نشان داد مدلهای قطعی زمانیکه پارامترها از تخمین نقطهای خود منحرف میگردند، حداقل در ۴۰ درصد از موارد، قابل حل نیستند. اما رویکرد روباست، مدل را دربرابر این راهحلهای نشدنی تضمین نموده و در نتیجه خطاهای ناشی از قطعیت نادرست را از بین میبرد. علاوه براین، با افزایش نرخ تنزیل از ۵ درصد به ۳۵ درصد سود تقریباً به میزان ۲۰ درصد کاسته میشود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.