تاثیر محلول پاشی عناصر غذایی بر بهبود رنگ و کیفیت میوه سیب رقم Red Delicious’


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر محلول پاشی عناصر غذایی بر بهبود رنگ و کیفیت میوه سیب رقم Red Delicious’ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر محلول پاشی عناصر غذایی بر بهبود رنگ و کیفیت میوه سیب رقم Red Delicious’  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر محلول پاشی عناصر غذایی بر بهبود رنگ و کیفیت میوه سیب رقم Red Delicious’،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر محلول پاشی عناصر غذایی بر بهبود رنگ و کیفیت میوه سیب رقم Red Delicious’ :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

تشکیل رنگ دانه های قرمز پوست میوه سبب ( آنتوسیانین) در بهبود ارزش غذایی و افزایش بازار پسندی محصول، تأثیر قابل توجهی دارد. رنگ گیری نامطلوب به دلایل شرایط محیطی نامناسب منجر به تاخیر در برداشت و به دنبال آن رسیدگی بیش از اندازه، کاهش انبارمانی و طعم نامناسب می گردد. بنابراین به منظور ارزیابی تاثیر محلول پاشی کلرید کلسیم، نمک های پتاسیم (به تنهایی و در ترکیب با کلسیم) بر بهبود رنگ و دیگر ویژگی های کیفی میوه، آزمایشی در کودیان واقع در استان فارس در سال زراعی ۹۳ – ۱۳۹۲ با هشت تیمار در چهار تکرار در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی روی پایه رویشی MM109 سیب رقم " رد دلیشس" Red Delicious انجام گرفت. تیمارهای آزمایشی شامل کلرید کلسیم CaCl2 (به میزان ۵ گرم در لیتر و ۵ مرحله محلول پاشی) ، نمک های پتاسیم شامل K2SO4 ،KNO3 و KCl به تنهایی و همراه با کلرید کلسیم (به میزان ۲/۵ در گرم در لیتر و ۳مرحله محلول پاشی) بود. در این آزمایش وزن میوه و ویژگی های کیفی میوه شامل آنتوسیانین پوست میوه، سفتی و شاخص میوه مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد تیمار کلرید کلسیم به تنهایی بر وزن میوه، سفتی مؤثر بود اما تأثیری بر محتوی آنتوسیانین و شاخص طعم نداشت. هم چنین تیمار نمک های پتاسیم به تنهایی اثر معنی داری بر وزن میوه، محتوی آنتوسیانین و شاخص طعم داشت و در میان نمک های پتاسیم، کلرید پتاسیم به دلیل بهبود سفتی میوه برتر از سایرکودهای پتاسیمی بود. به طور کلی تیمار کلسیم به تنهایی و هم چنین نمک های پتاسیم (به استثنای KCl ) نتوانست همزمان تمامی صفات کیفی (به ویژه محتوی آنتوسیانین و سفتی ) میوه را بهبود بخشد. اما محلول پاشی نمک های پتاسیم همراه با کلرید کلسیم (به ویژه تیمارهای KNO3+Ca و K2SO4+Ca ) باعث بهبود وزن و صفات کیفی میوه از جمله آنتوسیانین ، سفتی و شاخص طعم در مقایسه با تیمار شاهد گردید .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.