بررسی تاثیردما و اشعه UV-C بر خواص فیزیکو شیمیایی کاهو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیردما و اشعه UV-C بر خواص فیزیکو شیمیایی کاهو دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیردما و اشعه UV-C بر خواص فیزیکو شیمیایی کاهو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیردما و اشعه UV-C بر خواص فیزیکو شیمیایی کاهو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیردما و اشعه UV-C بر خواص فیزیکو شیمیایی کاهو :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

سبزی به کلیه محصولات کشاورزی وباغی -به استثنای محصولات درختیوغله ای-اطلاق می گردد که برگ،ساقه،ریشه،جوانه،غده،پیاز،ساقه زیر زمینی،گل میوه،دانه ویا قارچ آنها به طور کامل ومستقیم وبدون تغییر وتبدیل قسمت اعظم مواد درونی به صورت پخته،خشک،کنسروی،یخ زده ویا به صورت فراورده های دیگر به مصرف تغذیه انسان برسد. در این آزمون از نمونه کاهو استفاده شده است و تیمارهای مورد استفاده دما (محیط-یخچال) و اشعه UV با دوزهای ( طول موج kj/m3 4.30 – باطول موج kj/m3 6.45 – باطول موج kj/m3 8.60 ) کار شده است. فاکتور دما یخچال تاثیر مطلوبی بروی کیفیت محصول در طول ۵ روز انجام آزمایش داشته است .اشعه UV با افزایش دوز مصرفی و گذشت زمان روی خواص شیمیایی اسیدیته تاثیر نامطلوب داشته است و بروی فاکتور pH تاثیر مطلوبی ایجاد کرده است و باعث بهبود کیفیت ماندگاری محصول غذایی شده است. با افزایش میزان دوز اشعه uv میزان اسیدیته نمونه افزایش می یابد و با گذشت زمان میزان اسیدیته نمونه کاهش می یابد. با افزایش میزان uv میزان ph کاهو نیز بیشتر می شود و با گذشت زمان میزان ph نیز افزایش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.