بررسی پیامدها و اثرات اجرای طرح های روستایی (مطالعه موردی روستاهای فور خاص و دره عباس شهرستان درمیان استان خراسان جنوبی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی پیامدها و اثرات اجرای طرح های روستایی (مطالعه موردی روستاهای فور خاص و دره عباس شهرستان درمیان استان خراسان جنوبی) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی پیامدها و اثرات اجرای طرح های روستایی (مطالعه موردی روستاهای فور خاص و دره عباس شهرستان درمیان استان خراسان جنوبی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی پیامدها و اثرات اجرای طرح های روستایی (مطالعه موردی روستاهای فور خاص و دره عباس شهرستان درمیان استان خراسان جنوبی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی پیامدها و اثرات اجرای طرح های روستایی (مطالعه موردی روستاهای فور خاص و دره عباس شهرستان درمیان استان خراسان جنوبی) :

تعداد صفحات :۲۲

چکیده مقاله:

اجرای طرح هادی روستایی به منزله یک مداخله فیزیکی، روستاها را از ابعاد مختلف (زیست محیطی، اجتماعی – فرهنگی، اقتصادی و مدیریتی – نهادی) دستخوش تغییر و تحول کرده است. بررسی های مقدماتی انجام گرفته بر روی گل میزان اثر بخشی طرح هادی حاکی از آن است که این طرح سطح شاخص های محیطی، اجتماعی – فرهنگی و کالبدی را ارتقا داده است. این پژوهش نیز بر اساس روش توصیفی و تحلیلی و نیز همبستگی و بهره گیری از شاخص های چهارگانه برنامه ریزی طرح های هادی از طریق پرسش نامه و طیف لیکرت در آن جهت بررسی پیامدها و اثرات کالبدی اجرای طرح هادی روستایی مطالعه موردی روستاهای فور خاص و دره عباس از توابع شهرستان درمیان می باشد. طی بررسی اولیه در پنج شاخص بررسی شده، شاخص زیست محیطی نسبت به دیگر شاخص ها و سپس شاخص اقتصادی از وضعیت خوبی برخوردار نمی باشد. نتایج آزمون بارتلت و شاخص KMO برای ارزیابی اثرات اجرای طرح هادی با سطح معنی داری ۰/۰۰۰ مورد اثبات قرار گرفت و طرح هادی روستایی در این دو روستا بر اساس نتایج این آزمون مثبت ارزیابی شده است. بررسی تحلیل عاملی نیز نشان داد که پنج عامل مورد بررسی در مجموع ۷۰/۱۱ درصد واریانس کل را تبیین کرده اند که حاکی از میزان واریانس بالای تدوین شده توسط عامل های استخراج شده دارد. بنابراین در این قسمت نیز اجرای طرح هادی بیانگر نتایج مثبت آن می باشد. نتایج حاصل از تحلیل فرضیات نیز بیانگر آن است که از بین هشت فرضیه مورد بررسی بیشتر فرضیات اثبات گردیدند و تنها در بخش های اشتغال زایی و زیست محیطی فرضیه مورد تأیید قرار نگرفت. در واقع براساس آزمون پیرسون در کلیه فرضیه ها یعنی اجرای طرح هادی در تغییرات کالبدی، مهاجرت معکوس، مشارکت همه جانبه (معناداری ۰/۰۰۰) مورد تأیید قرار گرفتند و تنها در بخش اشتغال زایی زیست محیطی با سطح معنی داری (Sig =0.09 برای مردم و ۰/۰۷ برای کارشناسان) و (Sig =0.06برای کارشناسان ۰/۰۷ برای مردم) که تأیید نگردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.