بررسی اهمیت نسبی فرم های مختلف رویشی در مراتع با چرای دایم (چکنه) و فصلی (تابستانه) در مراتع شواز استان یزد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اهمیت نسبی فرم های مختلف رویشی در مراتع با چرای دایم (چکنه) و فصلی (تابستانه) در مراتع شواز استان یزد دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اهمیت نسبی فرم های مختلف رویشی در مراتع با چرای دایم (چکنه) و فصلی (تابستانه) در مراتع شواز استان یزد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اهمیت نسبی فرم های مختلف رویشی در مراتع با چرای دایم (چکنه) و فصلی (تابستانه) در مراتع شواز استان یزد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اهمیت نسبی فرم های مختلف رویشی در مراتع با چرای دایم (چکنه) و فصلی (تابستانه) در مراتع شواز استان یزد :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

تشخیص روند میزان تغییرات پوشش گیاهی مرتعی و تحلیل چگونگی تغییرات آن، لازمه مدیریت مراتع به خصوص در مناطق خشک و نیمه خشک با توجه به حساسیت بالای این اکوسیستم ها است، در این مطالعه اثر طول زمان چرا در مراتع استپی تابستان ه و چکنه (دائم) شواز استان یزد مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور نمونه برداری به روش تصادفی سیستماتیک با تعداد ۳۰ پلات دو متر مربعی در امتداد ۱۰ ترانسکت در دو سایت مراتع چکنه و تابستانه انجام شد. در داخل هر پلات فهرست گونه های موجود،درصد تاج پوشش ، تولید و تعداد پایه های گیاهی اندازه گیری گردید. اهمیت نسبی فرم های رویشی موجود در این مرتع تعیین شده و فاکتورهای مختلف در دو منطقه با استفاده از آزمون t مستقل در نرم افزار SPSS16 مقایسه گردیدند. نتایج نشان می دهد که در صد پوشش گیاهی در مرتع با چرای دام ( چکنه ) کاهش یافته که به علت کاهش مقاومت گیاهان در برابر چرا، ناشی از نداشتن فرصت کافی در جهت جبران ذخایر غذایی خود، بوده است. و بالاترین اهمیت نسبی را بوته ها در این مراتع به خود اختصاص داده اند. اهمیت نسبی بوته ها در مرتع با چرای دائم (چکنه) کاهش معنی داری را نسبت مرتع تابستانه دارد اما اهمیت نس بی فرب ها و گندمیان تفاوت معنی داری در دو منطقه نشان می دهد. بنابراین با توجه به کاهش پوشش گیاهی و بوته های چند ساله می توان نتیجه گرفت که چرا یک مرتع می تواند اثرات نامطلوب زیست محیطی به اکوسیستم های مناطق استپی تحمیل کند. و جا دارد مدیریت صحیح در ورود و خروج دام در دستور کار برنامه ریزان مرتع قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.