بررسی اسیدهای چرب پودر هسته انگور رقم قزل اوزوم( Vitis vinifera L. var. Ghizil Uzum )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اسیدهای چرب پودر هسته انگور رقم قزل اوزوم( Vitis vinifera L. var. Ghizil Uzum ) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اسیدهای چرب پودر هسته انگور رقم قزل اوزوم( Vitis vinifera L. var. Ghizil Uzum )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اسیدهای چرب پودر هسته انگور رقم قزل اوزوم( Vitis vinifera L. var. Ghizil Uzum )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اسیدهای چرب پودر هسته انگور رقم قزل اوزوم( Vitis vinifera L. var. Ghizil Uzum ) :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

انگور قزل اوزوم یکی از مهمترین انگورهای تولید شده در استان آذربایجان غربی میباشد که دارای حبه های درشت و سفت است. هر حبه انگور دارای دوعدد هسته بوده و از نظر طول طویل میباشد. در این تحقیق هدف بررسی تهیه پودر هسته انگور رقم قزل اوزوم و ارزیابی ویژگیهای کیفی آن می باشد. نتایج آزمایشات نشان داد که پودر هسته انگور بطور متوسط دارای ۱۳/۶۳ درصد روغن بوده و اسیدیته و پراکسید آن به ترتیب ۲/۰۶% و ۱/۶۸% میباشد. همچنین پروفایل اسیدهای چرب آن شامل اسیدهای چرب بوتیریک وکاپریلیک بوده که درصدهای آن همانند شیر میباشد. بیشترین مقدار اسید چرب غیر اشباع در هسته قزل اوزوم (C18:1n9c) Oleic و اسید چرب اشباع (C20:0) Arachidic میباشد. به نظر میرسد احتمال تغییرات در پروفایل اسیدهای چرب هسته انگور در طی نگهداری دور از انتظار نبوده و میتوان از آن در جهت تامین بعضی ترکیبات مهم که نقش اساسی در تامین سلامت انسان دارد بهره جست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.