بررسی اثر عصاره گیاه آویشن شیرازی بر بیوفیلم باکتری های (Escherichia coli Staphylococcus aureus cereus Bacills ) موجود در مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر عصاره گیاه آویشن شیرازی بر بیوفیلم باکتری های (Escherichia coli Staphylococcus aureus cereus Bacills ) موجود در مواد غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر عصاره گیاه آویشن شیرازی بر بیوفیلم باکتری های (Escherichia coli Staphylococcus aureus cereus Bacills ) موجود در مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر عصاره گیاه آویشن شیرازی بر بیوفیلم باکتری های (Escherichia coli Staphylococcus aureus cereus Bacills ) موجود در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر عصاره گیاه آویشن شیرازی بر بیوفیلم باکتری های (Escherichia coli Staphylococcus aureus cereus Bacills ) موجود در مواد غذایی :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

بیوفیلم (زیست لایه) مجموعه از سلول های زنده باکتریایی می باشد که به سطوح مختلف متصل می شوند. تشکیل بیو فیلم میکروارگانیسم ها روی مواد غذایی و سطوح تماسی با آن، مشکلات بهداشتی و زیان های اقتصادی ناشی از فساد مواد غذایی را تشدید می کند. استافیلوکوکوس ها ، باسیلوس ها و اشرشیاها از رایج ترین باکتری های آلوده کننده مواد غذایی به شمار می روند. در این تحقیق تأثیر عصاره گیاه آویشن شیرازی بر کاهش بیو فیلم این باکتری ها در محیط آزمایشگاهی بررسی گردید. در این آزمایش که با روش اندازه گیری جذب نوری بیو فیلم در حفره های پلیت ۹۶ خانه انجام شد، نتایج نشان داد که عصاره آویشن دارای خاصیت ضد میکربی بود و سبب کاهش تشکیل بیو فیلم در باکتری های Staphylococcus aureus ، Escherichia coli ، Bacillus cereus شدند. اثر بازدارندگی عصاره آویشن روی بیوفیلم باکتری های Escherichia coli و Bacillus cereus با افزایش غلظت عصاره اثر بازدارندگی هم بیشتر شده که برای باکتری ای E.coli تا ۷۱% و برای باکتری B.cereus 64% بود اما در باکتری S. aureus بیشترین اثر بازدارندگی مربوط به کمترین غلظت و عصاره آویشن بود به طوری که تا ۹۲% بازدارندگی ایجاد کرد. در این بررسی اختلاف بین میکروارگانیسم ها معنی دار بود ( ۰/۰۵>p). ولی اختلاف بین غلظت های عصاره معنی دار نبودند ( ۰/۰۵<p ).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.