برآورد روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات پلید شیر و سن اولین زایش در گاوهای هلشتاین ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 برآورد روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات پلید شیر و سن اولین زایش در گاوهای هلشتاین ایران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد برآورد روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات پلید شیر و سن اولین زایش در گاوهای هلشتاین ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی برآورد روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات پلید شیر و سن اولین زایش در گاوهای هلشتاین ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن برآورد روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات پلید شیر و سن اولین زایش در گاوهای هلشتاین ایران :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

صفات تولید شیر از مهم ترین صفات در برنامه های اصلاح نژاد گاوی سیبی هستند. در این پژوهش برای بررسی روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولید شیر، مقدار چربی، مقدار پروتئین، در صد چربی، در صد پروتئین و سن در اولین زایش در گاوهای هلشتاین ایران از اطلاعات رکوردهای ۳۰۵ روز شیفتگی و دو نوبت دوشش در روز مربوط به دوره اول شیفتگی طی سال های ۱۳۷۲ – ۱۳۸۷ استفاده شد. برای تعیین عوامل مؤثر بر تغییرات صفات مورد مطالعه و در نهایت استخراج مدل مناسب برای ارزیابی به ژنتیکی از رویه GLM نرم افزار SAS به شد. پارامترهای ژنتیکی با استفاده از نرم افزار ASREML روش حداکثر درست نمایی محدود شده REML مدل حیوانی تک صفت برای شیفتگی عمل محاسبه گردید. مقادیر وراثت پذیری و انحراف معیار برای صفات مقدار تولید شیر، مقدار چربی، مقدار پروتئین، در صد چربی و میزان در صد پروتئین به ترتیب ۰/۰۰۶۱± ۰/۲ ، ۰/۰۰۶۴ ± ۰/۲ ، ۰/۰۰۸۶ ± ۰/۲۲ ، ۰/۰۰۶۵ ± ۰/۳۲ و ۰/۰۰۹۶ ± ۰/۳۴ برآورد گردید. میزان وراثت پذیری سن اولین زایش ۰/۱۵۳ برآورد گردید. روند ژنتیکی با استفاده از ضریب رگرسیون میانگین ارزش ارثی در سال تولد و روند فنوتیپی نیز با استفاده از ضریب رگرسیون میانگین صفات در سال تولد محاسبه شد. روند ژنتیکی برای صفات تولید شیر، مقدار چربی و مقدار پروتئین مثبت و به ترتیب برابر ۲/۴۷±۴۷/۸۹ ، ۰/۰۶±۰/۹۷ و ۰/۰۶۷± ۱/۲۵ کیلوگرم و برای در صد چربی و در صد پروتئین منفی و ۰/۰۰۰۴± ۰/۰۰۷۵ و ۰/۰۰۰۱۵ ± ۰/۰۰۲۴ – بود. روند فنوتیپی برای صفات تولید شیر، مقدار چربی، مقدار پروتئین و در صد چربی مثبت برآورد شد. این روند برای صفت در صد پروتئین منفی بود. روند ژنتیکی و فنوتیپی برای سن اولین زایش به ترتیب ۲/۵۵۹ – و ۲۰/۰۱۱۸ – بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.