اثر تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی تریتیکاله رقم Juanillo 92


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی تریتیکاله رقم Juanillo 92 دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی تریتیکاله رقم Juanillo 92  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی تریتیکاله رقم Juanillo 92،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی تریتیکاله رقم Juanillo 92 :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

تنش شوری جزء اولین تنش های محیطی است که گیاهان با آن مواجه اند و امروز به عنوان یکی از مهم ترین تنش های محیطی، رشد گیاهان را تحت تأثیر قرار می دهد.جوانه زنی اولین مرحله نمو در گیاه است، یکی از مراحل مهم و حساس در چرخه زندگی گیاهان و یک فرآیند کلیدی در سبز شدن گیاهچه می باشد. شوری می تواند به شدت این مرحله راه از رشد گیاه تحت تأثیر قرار دهد.تریتیکاله غله جدیدی است که در نتیجه تلاش انسان و از تلاقی ژنوم های گندم و چاودار به وجود امده است. ترتیکاله در مقایسه با گندم از قابلیت رشد و مقاومت بیشتری برخوردار بوده و از دید توقع نسبت به شرایط آب و هوایی و منابع مصرفی برای مناطق نامساعد توصیه شده است. با توجه به اینکه تریتیکاله در مکان هایی که برای کشت گندم مناسب نیستند کشت می شود لذا ارزیابی خصوصیات جوانه زنی در شرایط شور برای این گیاه بسیار مهم می باشد. این آزمایش به منظور ارزیابی اثر تنش شوری بر خصوصیت جهان ذهنی تریتیکاله در آزمایشگاه تحقیقات زراعی دانشکده تولید گیاهی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در سال ۱۳۹۴ در قالب طرح کاملاً تصادفی در چهار تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایش شامل سطوح مختلف شوری (۰،۱۰۰،۲۰۰،۳۰۰،۴۰۰) میلی مولار بود.براساس این آزمایش با افزایش مقدار شوری در محیط جوانه زنی تریتیکاله درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی، زمان تا ۱۰ و ۹۰ در صد جوانه زنی کاهش پیدا کرد. اما نکته مهم در این آزمایش این بود که در بیشتر صفت های مورد بررسی در این آزمایش بین حالت بدون شوری (صفر میلی مولار) و ۱۰۰ میلی مولار شوری اختلاف معنی داری در سطح احتمال ۵ درصد وجود نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.