اثر تراکم کشت و مواد مغذی بر برخی صفات زراعی در تولید مینی تیوبر از میکروتیوبر رقم ساوالان سیب زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تراکم کشت و مواد مغذی بر برخی صفات زراعی در تولید مینی تیوبر از میکروتیوبر رقم ساوالان سیب زمینی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تراکم کشت و مواد مغذی بر برخی صفات زراعی در تولید مینی تیوبر از میکروتیوبر رقم ساوالان سیب زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تراکم کشت و مواد مغذی بر برخی صفات زراعی در تولید مینی تیوبر از میکروتیوبر رقم ساوالان سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تراکم کشت و مواد مغذی بر برخی صفات زراعی در تولید مینی تیوبر از میکروتیوبر رقم ساوالان سیب زمینی :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

سیب زمینی از مهم ترین گیاهان زراعی در جهان است که تکثیر آن به دلیل استفاده از بخش رویشی آن از مشکلات تولید سیب زمینی در جهان است. امروزه استفاده از مینی تیوبر ها به عنوان جایگزین برای گربه ها باعث بهبود سبز شدن این گیاه در مزرعه گردیده است. اما تولید مینی تیوبر ها وابسته به مدیریت مطلوب شرایط محیطی مانند تراکم و کاربرد کودها قرار می گیرد. این مطالعه با هدف بررسی تأثیر سطوح مختلف محلول های غذایی هیونی فرت و کود کامل ( صفر و ۵ و ۱۰ و ۱۵ سیسی در لیتر) در تراکم های مختلف گیاهی ( یک،دو و سه بوته در گلدان) در سه تکرار و در شرایط آزمایشگاهی انجام پذیرفت. با توجه به نتایج به دست آمده از این بررسی بیشترین تعداد مینی تیوبر در گلدان با ۱۱/۶ عدد در تیمار غلظت ۵ درصد محلول های غذایی اسید هیومیک و کود کامل و تراکم ۳ بوته در متر مربع به دست آمد که در مقایسه با تیمار عدم مصرف کود به میزان۲۴۱ سی سی در لیتر بیشتر بود.پس از این تیمار،در تیمار تراکم سه بوته در گلدان و غلظت ۱۵ سی سی در لیتر محلول غذایی بیشترین تعداد مینی تیوبر حاصل شد که از این نظر با غلظت ۱۰ سی سی در لیتر اختلاف معنی داری نداشت. با توجه به در جای جای این مطالعه در تراکم یک بوته غلظت های ۱۰ و ۱۵ سی سی در لیتر کار در تراکم ۲ بوته در گلدان غلظت ۱۰ سی سی در لیتر و تراکم ۳ بوته در گلدان غلظت ۵ سی سی در لیتر افزایش معنی داری را در مینی تیوبر در گلدان باعث شد .در تمامی غلظت های محلول های غذایی با افزایش تراکم، افزایش معنی داری در تعداد مینی تیوبر تولیدی مشاهده شد. براساس نتایج حاصل بیشترین تعداد مینی تیوبر در بوته در تراکم یک بوته و غلظت های ۱۰ و ۱۵ سی سی در لیتر و در تراکم دو بوته و غلظت ۱۰ سی سی در لیتر به دست آمد. همچنین در تراکم ۳ بوته در گلدان در غلظت های ۱۰ و ۱۵ سی سی در لیتر،۳۵ و ۲۵ درصد تعداد کل مینی تیوبر کمتری در مقایسه با تراکم یک بوته در گلدان به دست آمد. وزن خشک اندام هوایی سیب زمینی در تراکم ۳ بوته در گلدان در تمامی غلظت ها کمتر از تراکم بوته در گلدان بود. ولی در تراکم ۳ بوته در گلدان در غلظت های ۱۰ و ۱۵ سی سی در لیتر وزن خشک قسمت هوایی سیب زمینی در مقایسه با تراکم یک بوته در گلدان بیشتر به دست آمد، در حالی که در غلظت های ۰ و ۵ سی سی در لیتر کمتر بود. میانگین قطر و وزن مینی تیوبر چندان تحت تأثیر تیمارهای مورد بررسی قرار نگرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.