مدلسازی اثرات زبری سطح بر قطرحباب در انتقال حرارت جوششی در محلول آب ایزوپروپانول و تحلیل نتایج با الگوریتم ژنتیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مدلسازی اثرات زبری سطح بر قطرحباب در انتقال حرارت جوششی در محلول آب ایزوپروپانول و تحلیل نتایج با الگوریتم ژنتیک دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدلسازی اثرات زبری سطح بر قطرحباب در انتقال حرارت جوششی در محلول آب ایزوپروپانول و تحلیل نتایج با الگوریتم ژنتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدلسازی اثرات زبری سطح بر قطرحباب در انتقال حرارت جوششی در محلول آب ایزوپروپانول و تحلیل نتایج با الگوریتم ژنتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مدلسازی اثرات زبری سطح بر قطرحباب در انتقال حرارت جوششی در محلول آب ایزوپروپانول و تحلیل نتایج با الگوریتم ژنتیک :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

در این پژوهش، جوشش استخری اشباع برای محلول آب و ایزوپروپانول در غلظت ثابت و فشار اتمسفری بر روی سطح استوانهای شکل افقی از جنس برنز و با درنظر گرفتن سطح در شش زبری متفاوت درگسترهای از شار حرارتی انجام و مقادیر قطر حباب ثبت و مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته است. در انتها با استفاده از تکنیک الگوریتم ژنتیک و دادههای تجربی موجود، مدلی برای تخمین قطر حباب ارائه و مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج این پژوهش نشان میدهد که با کاهش میزان شارحرارتی، قطرحبابها به تدریج کاهش مییابد. همچنین قطرحباب با افزایش زبری سطح هیتر روندی کاهشی دارد. شایان ذکر است که افزایش زبری سطح هیتر بیش ازحدود ۶/۵میکرومتر در اندازه قطر حبابهای تولید شده تغییر قابل ملاحظهای ایجاد نمیکند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.