تاثیرهوادهی و موادافزودنی برMLSS پساب کارخانه لبنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیرهوادهی و موادافزودنی برMLSS پساب کارخانه لبنی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیرهوادهی و موادافزودنی برMLSS پساب کارخانه لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیرهوادهی و موادافزودنی برMLSS پساب کارخانه لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیرهوادهی و موادافزودنی برMLSS پساب کارخانه لبنی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

دراین تحقیق کاربرد فرایند هوادهی درحضور پوست گردوبرای تغییرات MLSS پساب کارخانه لبنی موردارزیابی قرار گرفته است برای تغییرات MLSS عملکرد فرایندهوادهی و هوادهی درحضور پوست گردو بررسی شده است فرایند هوادهی درمدت زمان ۲۶ساعت با ظرفیت هوادهی چون ۵/۵و۳/۵و۱/۵l/min صورت گرفته است فرایند هوادهی درحضورپوست گردو به مدت ۸ساعت درظرفیت هوادهی ۵/۵l/min برای سه غلظت ۴و۵و۶گرم ازپوست گردو باقطرمتوسط ۵۰۰میکرومتر ۱ میلی متر و ۴میلیمتر موردارزیابی قرارگرفته است و اثراین پارامترها برتغییرات MLSS بررسی شده است باتوجه به فرایند هوادهی درحضورپوست گردو MLSS که مقداری وابسته به بارالی پساب است در۲ساعت اول آزمایش به علت وجود ذرات معلق اولیه و افزایش جرم میکروب تولید شده و حضور پوست آجیل بارآلی پساب افزایش یافته و MLSSزیاد میشود اما اززمان ۲به بعد باکاهش جرم میکروبی و کاهش بارآلی توسط ذرات معلق MLSS کاهش پیدا می کند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.