تاثیرهوادهی و موادافزودنی برMLSS پساب کارخانه لبنی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیرهوادهی و موادافزودنی برMLSS پساب کارخانه لبنی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیرهوادهی و موادافزودنی برMLSS پساب کارخانه لبنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیرهوادهی و موادافزودنی برMLSS پساب کارخانه لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیرهوادهی و موادافزودنی برMLSS پساب کارخانه لبنی :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
دراین تحقیق کاربرد فرایند هوادهی درحضور پوست گردوبرای تغییرات MLSS پساب کارخانه لبنی موردارزیابی قرار گرفته است برای تغییرات MLSS عملکرد فرایندهوادهی و هوادهی درحضور پوست گردو بررسی شده است فرایند هوادهی درمدت زمان ۲۶ساعت با ظرفیت هوادهی چون ۵/۵و۳/۵و۱/۵l/min صورت گرفته است فرایند هوادهی درحضورپوست گردو به مدت ۸ساعت درظرفیت هوادهی ۵/۵l/min برای سه غلظت ۴و۵و۶گرم ازپوست گردو باقطرمتوسط ۵۰۰میکرومتر ۱ میلی متر و ۴میلیمتر موردارزیابی قرارگرفته است و اثراین پارامترها برتغییرات MLSS بررسی شده است باتوجه به فرایند هوادهی درحضورپوست گردو MLSS که مقداری وابسته به بارالی پساب است در۲ساعت اول آزمایش به علت وجود ذرات معلق اولیه و افزایش جرم میکروب تولید شده و حضور پوست آجیل بارآلی پساب افزایش یافته و MLSSزیاد میشود اما اززمان ۲به بعد باکاهش جرم میکروبی و کاهش بارآلی توسط ذرات معلق MLSS کاهش پیدا می کند
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.